Eto , ja sam sad doma. I Jakov je nakon duge pauze( dva mjeseca), ponovo krenuo u vrtić. Navikavanje je jako teško i gotovo svaki dan ima napade plača i tuge. Nije problem u tetama il vrtiću već jednostavno odgovara da je bio tužan jer tamo nema mame i tate. A opet željan je igre sa društvom.
Ono što me muči je činjenica da ja sad neidem na posao, dakle , kad bi ujutro išao u vrtić vidio bi da oboje idemo radit i vrtić nije bio upitan, no sad ako ga tata vodi, on vidi da ja ostajem doma. I mislim da je zbog toga onda u vrtiću tužan jer mi viče da mama ne radi, da on ide doma.
Ja moram mirovat( mada uopće ne mirujem), uopće se ne osjećam dobro i mi smo odlučili da on ide u vrtić do poroda, znači još mjesec i pol , ali opet ne pod svaku cijenu..
Dakle , pitanje je dal da mu kažem da i dalje ja idem na posao samo malo kasnije, ili da mu kažem istinu, da sam doma zbog bebe, jer se onda bojim da bude bio ljut na moju trudnoću. Iako je dosad strašno pažljiv i jako se raduje bebi..
Ova dva tjedna izbjegavam nekako direktno odgovorit na to, al vidim da ga muči..