Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Sredstvo za smirenje

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Sredstvo za smirenje

Cijeli dan urlam ko navijena na klince. Totalno mi je los dan, a usput se Lovro nakanio Vida gnjavit. Dajte mi neki virtualni normabel, persen, apaurin, droge ljute....

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kad tako opišeš stičem dojam da je meni svaki dan loš

Meni stalno neko dete gnjavi ono drugo dete. Blizanci su ti specifični po tome da nikad ne mogu biti anđelčići istovremeno. Valjda održavaju neki balans dobrog raspoloženja, šta li je

Teši se mojim primerom recimo

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrzim takve dane
    navečer si obećam da neću više nikad
    moš mislit

doći će noć skoro

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene samo bude strah da cu se i sutra takva probuditi. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo ti

ah ti dani, mrzim ih
    a još kad vidim za par dana kak je Irma pokupila fore kad ja šizim,koma mi je to

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja fakat tad znam popiti persen - obicni, i ne znam jel do njega ili placeba ali mi pomogne smiriti se.
    a imam jedno dijete
    evo virtualni persen

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a još kad vidim za par dana kak je Irma pokupila fore kad ja šizim

da užas
    to mi bude glavni poticaj da to fakat više ne radim
    (i opet, moš mislit...)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispaljuje me sto Lovro cim okrenem ledja toliko kinji Vida da onaj pocinje skviciti cim L. krene prema njemu. tu m imrak padne na oci pa mu vristecim glasom prijetim da cu ga zakljucati u sobu....

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, prijetnje koje se nikada ne ostvare...
    A kako pokupe .... ja ostanem često iznenađena odakle mu to, a onda kad odvrtim film....

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

da, i ja se prijetim odlaskom u sobu.
    ali više me ne doživljava, moram smisliti nešto drugo.

uglavnom, kada je takav dan, odem pod tuš (ako ima netko da ih pričuva).
    ako ne, napunim kadu i s noom na brčkanje.

voda mi je uvijek bila najbolji lijek.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prije mjesec dana sam imala cijeli tjedan takav... koma...

Citiraj ra prvotno napisa

voda mi je uvijek bila najbolji lijek.
    posto mi je tad tesko opustiti se u kadi - meni i popiti casu dvije vode pomaze... i onak poslije ispustiti jedan lavovski 'aaaaargh!' ...

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

čaša hladne vode je hitna pomoć....ako je se uspijem sjetiti

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ah ti dani, mrzim ih
    a još kad vidim za par dana kak je Irma pokupila fore kad ja šizim,koma mi je to
    Da, prijetnje koje se nikada ne ostvare...
    A kako pokupe ....
    Potpisujem i jedno i drugo

Prvo, upozoravam pa nemoj molim te, mama je živčana, počet ću vikat ... pa opet

Pa, hoćeš ići malo u sobu na krevet...

Pa na kraju nemoj, molim te, zar mama mora vrištati, zar ti je to lijepo, hoćeš na kraju da te još i tući počnem kao _ _ _ _ _ _ (navedem primjer djece koju nažalost i lupe koji puta, a par puta su pred nama)

Kad sam stvarno očajna upozorenja ne pale pa prijetim, onda se pitam pa što ja to radim, to nije u redu, to nisam ja, pa odem u kupaonu i samu sebe špotam i grizem se i obećam da neću nikad više

Pa ih grlim i ljubim i velim oprosti, ali kad ti radiš što se ne smije i nije lijepo i mama radi ono što se ne smije i nije lijepo... Jel da nije lijepo kad mama viče...
    Ajmo obećati da nećemo više i stvarno se trudim da to ne radim, ali nekad jednostavno dođe žuta minuta, pukne ti film i ne možeš protiv toga

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moj apaurin je kada. Stavim si mirisnu kupku i točam se pola sata.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da bi voda isparila s mene onog trenutka kad bi me dotakla... Onako, totalna nervoza. Klinci naravno divljaju jos vise jer ja samo sirim vibru naokolo. Uzas.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Da voda, ili ja ako ih ima tko čuvati ili njima natočim kadu da se one brčkaju, a nije loše ni popiti malo vode. Ne možeš vikati dok piješ

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Mislim da bi voda isparila s mene onog trenutka kad bi me dotakla...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idem popit vode i rucat. Fala vam, malo sam se ispuhala.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajd ih povedi nekud da isprazne losu energiju (i ti sa njima ) - trcite, vozite bicikl, bacajte kamenje u more, skacite.
    Nama je obicno pomagao pjescanik, mnogi je psiholog rekao da rad rukama (gnjecenje, modeliranje, kopuckanje, rezanje skarama, trganje papira) smiruje.

Ako ne mozete van iz nekog razloga, onda mlatite jastuke (mi smo znali dati Vedranu bubanj da se izlupa) ili mijesite plastelin

Ili pak stavi laganu muziku i neki crtic u DVD ako ga imas.

A tebi jos dodatno od mene.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mina prvotno napisa
    Da voda, ili ja ako ih ima tko čuvati ili njima natočim kadu da se one brčkaju, a nije loše ni popiti malo vode. Ne možeš vikati dok piješ

al stvarno - nije losa ideja - slijedeci put cu ponuditi i luki isto da si otpije malo vode... pa da se jos i kucnemo! za pomirenje!
    imamo inace casto jutarnji ritual sa svjezim sokom od narance a zovemo ga 'chin-chin!'
    pijemo sok i nakon svakog gutljaja se kucnemo (nekad jos i par minuta nakon sto ispraznimo case )...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Ajd ih povedi nekud da isprazne losu energiju (i ti sa njima ) - trcite, vozite bicikl, bacajte kamenje u more, skacite.
    Nama je obicno pomagao pjescanik, mnogi je psiholog rekao da rad rukama (gnjecenje, modeliranje, kopuckanje, rezanje skarama, trganje papira) smiruje.

Ako ne mozete van iz nekog razloga, onda mlatite jastuke (mi smo znali dati Vedranu bubanj da se izlupa) ili mijesite plastelin
    Ovo su savjeti na koje često nailazim i nikako mi nije jasno kako i kome to uspijeva.
    Kad Andreju ponudim jastuk da se izlupa, on ga baci na pod i nastavi lupati vratima od ormara a s odlascima van na "ventiliranje" stojimo još gore (tj. neizvedivi su).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Citiraj tatek prvotno napisa

Ovo su savjeti na koje često nailazim i nikako mi nije jasno kako i kome to uspijeva.
    Kad Andreju ponudim jastuk da se izlupa, on ga baci na pod i nastavi lupati vratima od ormara a s odlascima van na "ventiliranje" stojimo još gore (tj. neizvedivi su).
    I kod nas jastuk ne pali (iako svi kazu da ga treba ponuditi), ali pale druge stvari - lopte itd.
    Ovo sa izlaskom van kod nas pali, cak je to cesto i najlaksa mogucnost.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nakon takvih dana mm uvijek zaključi da je to nedostatak seksa, a ja neka nalazim opravdanja i rješenja svake vrste osim spomenutog, ako baš hoću. Ispadne da je u pravu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas se danas raspao sustav. Kulminiralo je kad je Vid mlatio vratima od sobe, a Lovro gadjao Andriju drvenim kockicama. Onda smo otisli rucati. Nakon rucka Lovro je razbio tanjur u milijun komada. Skupljajuci, pustila sam si krv, pa sam spremila Lovru u sobu dok Andrija pospremi kockice. Za to vrijeme se Vid zapisao do glave. I tako cijeli dan u krug.

Sutra je novi dan. Valjda ce biti bolje.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U ovakvim situacijama, ja se rasplačem...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

marta
    Meni je dovoljno zamisliti jednog hahara kako mlati vratima oko sobe, baca tanjur na pod i sl., a kod tebe još ×3...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marta

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    U ovakvim situacijama, ja se rasplačem...
    A ja dobim tikove pa izgledam ko onaj šef policije iz Pink pantera...Dreifus.. :/

Marta drži se...

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja vičem, znam da to nije pametno ali kad ga krene ne zaustavlja se dok ga ne stignu "disciplinske mjere".
    Najbolje funkcioniraju - ucjene sa moje strane! 8) Bez vikanja, deranja, kada ni 8 put neće nešto napraviti, a isprobala sam sve taktike, onda se ja "durim" i kažem mu da se sada ja neću igrati, voziti, pjevati... dok on ne izvrši svoj zadatak. Rezultat, uglavnom 50% upali, nije 100 ali je i to bolje od urlanja bez pomaka. Ostatak riješavamo kombinacijama..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja si fino nafrljim muziku da bude glasnija od svih njih skupa pa se većinom umire i dođu me pitat kaj sam skrenula i kaj tak pojaćavam?!
    Djeluje, vjerujte, kad se napraviš bedastiji od njih pa dođu i čude se:gle, mama prošvikala! Onda fino čučnem u razinu njihovih očiju i pitam jel da nam danas propadne dan ili da se dogovorimo i nađemo neku zanimaciju.
    Uglavnom strada glinamol ako je vani kiša, a ako je sunčano iživljavamo se na lopti.
    A kad padne mrak i stavim ih spat , iživljavam se na MM-u i ujutro sam baš dobre volje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam na kraju otisla kod zubara. Nevjerojatno, ali ucinak je ko da sam se prosetala ko plazi na npr. Carribima....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Takav učinak za mene ima depilacija voskom (naravno,ako dijete ne moram voditi sa sobom).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam na kraju otisla kod zubara. Nevjerojatno, ali ucinak je ko da sam se prosetala ko plazi na npr. Carribima....
    e pa ja cu umrijeti od smijeha

marta

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

marta

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

blago tebi, ja ni to ne mogu
    danima se spremam kod zubara, štoviše veselim se jer ću napokon učiniti nešto za sebe i onda mm mora na put

a "jedan" dan je Vid bio lud, bili smo kod frendice, poželjela sam da ga njen sin malo "stjera uz zid" jer je naša nagovaranja i uvjeravaja nisu pomagala

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam imao jucer navecer 5 zutih minuta - prvo je Zrinka povratila po meni, tepihu i igracoj ploci Monopolyja kojeg smo igrali sa Vedranom,a onda kad sam ju krenuo presvlaciti, onda se jos popisala po meni i to obilno ... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U takvim situacijama ja samo zamislim da će mi netko pozvat "Super dadilju", da sam ista kao one žene kad viču (a ja ne kužim zašto se tako ponašaju ) i to me smiri..

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fala bogu, proslo je. Danas sam opet ja.

Izvikala sam se jedino na nekog didicu koji je preko reda htio kupiti ribu dok sam ja cekala s Videkom u roju osa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •