Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 92 od 92

Tema: VENIŠ!!!!! i mrlja ostaje

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj red sonja prvotno napisa
    Citiraj Anvi prvotno napisa
    Citiraj pepi prvotno napisa
    Bivacin sprej je odličan za masne mrlje!
    :shock:
    Nadam se da je ovo šala i ne želim niti pomisliti da doista sprejaš odjeću antibiotikom!
    A zasto ne bi?
    Ima logike, ako je mrlja friska, to slicno rade i krojacice ako im ulje za masinu zafleka materijal - pospu strugotinama krede za krojenje - izvuce masnu fleku.
    On topic - Vanish sucks a mi hodamo flekavi po svijetu :/
    Da, kreda, talk (iliti puder) upijaju masnoću, to je poznato i to mnogi rade.

Antibiotik u spreju, prahu ili bilo kakvom drugom obliku služi uništavanju bakterija kad nas zahvati bakterijska infekcija, kao što mu naziv kaže, a ne izvlačenju masnih mrlja. Nepotrebnom upotrebom antibiotika možeš ozbiljno i teško naštetiti svome zdravlju.
    I onda se ljudi čude otkud im gljivične infekcije i rezistentni bakterijski sojevi...

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

vanish - hm, meni je odličan, dosad je uklanjao sve mrlje. ali kod nas su mrlje rijetka pojava, jer smo i MM i ja vrlo pažljivi s odjećom (čitaj:ja ne kuham, a on radi u uredu, pa baš i nemamo prilike za mrlje). a mala curica nam ima tek 4 mj i jede samo mlijeko, pa možda imam i krivo mišljenje o vanishu, jer što kad krene voće, povrće i ostalo...
    traje mi duuuugo, možda i godinu dana,ne znam. i baš smo nekidan nabavili novi (a još imam i malo starog). možda sam trebala ranije pročitati ovaj topik i kupit nešto drugo...

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Veniš- no good. Ja volim golden super 10 jer sve skida i biorazgradiv je. jedino što je pakiranje koncentrat i skupo je. Nabavljam kod cure iz parkića.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

S ponosom mogu reći da nikada, ali baš nikada nisam kupila/koristila niti jedno sredstvo za skidanje mrlja. Za sve mrlje koristim deterđent za suđe i obični sapun

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    Pre-wash od Amwaya! i tako već nekih 7-8 god. košta oko 55 kn i traje i po 6 mj, a i više. još nisam naišla na fleku koju nije skinuo.
    Slažem se.
    Koristim već godinama i nema te fleke koja nije nestala. Stvarno je savršen! Skida čak i stare mrlje koje se nisu oprale u više pranja, samo što ponekad sa tim starim mrljama treba ponoviti postupak.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *D* prvotno napisa
    Pre-wash od Amwaya! i tako već nekih 7-8 god. košta oko 55 kn i traje i po 6 mj, a i više. još nisam naišla na fleku koju nije skinuo.
    Slažem se.
    Koristim već godinama i nema te fleke koja nije nestala. Stvarno je savršen! Skida čak i stare mrlje koje se nisu oprale u više pranja, samo što ponekad sa tim starim mrljama treba ponoviti postupak.
    a gdje se kupujuje?

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Citiraj *D* prvotno napisa
    Slažem se.
    a gdje se kupujuje?
    i mene isto zanima.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Preko posrednika. Moja sestra je jedno vrijeme kupovala te proizvode.

Početno

Citiraj filipova mama prvotno napisa
    ma da, to sam si i mislila. a jel netko zna osobu koja se bavi prodajom

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam Niveino ulje prosula po mm-ovoj najdrazoj majici i sve to isprala venisom nisam mogla vjerovat

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja i oprala, i opet stavljala, i trljala...i eno stoje mrljei dalje!!! huraaa za veniš!!!

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pokusaj ostaviti natopljeno preko noci, kod nas pali i to bas za mrlje od voca

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj vrabec-te-dal prvotno napisa
    ma da, to sam si i mislila. a jel netko zna osobu koja se bavi prodajom
    I ja bih broj ako netko ima :D

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako ste iz Zagreba javite se na pm pa ću vam naručiti.
    Ja sam se učlanila samo zato što sam izludila tražeći tko će mi naručiti svaki put kad je nestalo Prewasha i onog čuda za čistiti kuhinju.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja mrlje namažem Astonish sapunom i kasnije operem. Ako ej tvrdokornija ostavim da malo stoji. Uvijek mrlja ode.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zaflekano/mislim na friško/ staviti u vruću vodu s arielom i ostavit na 10-tak minuta.Kod mene pali,ako ne skine sve u jednom šusu,s pranjem u mašini,odlazi.
    Ako mi baš nije friška mrlja,namažem ju običnim sapunom i hladnom vodom i stavim u mašinu.Mi više nismo flekavi!Od Vanisha sam odustala.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je Veniš SAPUN super....ako ne skine mrlju nakon prvog puta, drugi put sigurno skida....
    I to samo malo protrljam sa sapunom i odmah ubacim u mašinu...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Meni je vanish oxi u gelu super,uglavnom 95% mrlja skinem. Tretiram i više puta ako treba ali mora se istrljati sa nečim npr. čepom inače niš.
    Gdje se mogu kupiti omino bianco i bio shuot i po kojoj cjen?i

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Provjereno - Bio shout!!! No ne namažem mrlji neposredno prije pranja. Ako je mrlja jača namažem je nekoliko dana prije, stavim u košaru s prljavim vešom i pustim do pranja te boje veša. Nakon pranja sve je čisto. Najviše sam se bojala masnih mrlja i mrlja od saftova na bijelom stolnjaku. Ako ih ima, stoljnjak koristim i dalje još neko vrijeme, i par dana prije pranja mrlje namažem ih Bio shoutom, zgužvam ga u košari. Nakon pranja od mrlja ni traga. Isti princip mi je i s dječjom robicom, koja znate i sami dođe svakakva iz vrtića. Moram priznati da naša roba nema mrlja i flekova nakon pranja. Zaista preporučan Bio shout i ovaj postupak od srca. Od Vanisha sam odustala nakon 1 kupljene boce.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sad mi dođe da namjerno umrljam majicu kako bi mogla isprobati Bio shout. Ipak ću se strpiti dok Filip dođe iz škole i počne večerati.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sad mi dođe da namjerno umrljam majicu kako bi mogla isprobati Bio shout. Ipak ću se strpiti dok Filip dođe iz škole i počne večerati.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gdje se može kupiti taj famozni Bip shout i koliko para?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Meni se čini u DM-u.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

DM, veći dućani, hipermarketi. Košta (barem tamo gdje ga ja kupujem do 20 kn).

Podsjećam na sistem - mrlju namazati 2-3 dana prije pranja (i više ako je moguće). S mazanjem mrlje neposredno prije pranja nisam probavala i ne mogu tvrditi da se opere.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa
    Bio shuot 500ml kupila neki dan u dm-u po cijeni 15,90 kn. U Billi košta 14,99kn.
    Oprala jednu Zvrndalovu majicu jako umrljanu voćem (i to baš na bijelom dijelu) i mrlje su još vidljive. Čekam da ponovim postupak, ipak je riječ o starim mrljama.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam bio shout (onaj u spreju nekakav) isprobala pred par godina kada je tek došao na naše tržište...koje razočarenje..ni jednu mi mrlju nije skinuo...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nisam baš sigurna u mrlje od voća. Pa one ne odlaze ni iskuhavanjem robe - doslovno u loncu, a i uzastopnim pranjima na 95 u mašini. Ono što ja navodim su friške mrlje, saftovi, masnoća, flomasteri i sl. mrlje.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Najsmješnije mi je u reklami za Venish kada pričaju o tome da se stavlja u veš mašinu sa detrdžentom i onda ide "film"...toče, toče, toče li oni taj Venish - po mojoj i mm procjeni jedno, brat bratu, 1/2 l!

Bio shout - probala, nije mi bio dobar. E sada, Venish onaj u prahu mi je super skinuo fleke od crnog vina - bez problema.
    Od bio shouta ima neki proizvod koji skida fleke kada se u mašini ofarba veš - probala - skinuo fleke, ali i opustio se elastin tako da sam samo mogla baciti omiljenu košulju - bolje da sam je ofarbala u neku drugu boju, ali eto, nije mi palo na pamet da bi se to tako moglo nešto desiti...

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam probala Venish u prahu za tepihe i uništila usisivač
    sad sam se uvalila u minus zbog novog usisivača
    a tepih isto prljav

Jonna avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Meni sa venisem sve odlazi iako ja ga vecinom koristim za sidanjem kakice sa robice

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

S obzirom da imam visoki tlak, zna mi ponekad nos pocet krvariti, zeznula mi se je omiljena majca, nisam odmah skuzila da mi je kapnulo pa se je mrlja osusila, vanish i onaj Dm.ov sapun nista? Ima tko kakvu ideju s obzirom da ne mogu majcu prati na 95?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima neki dr Beckman's prasak za skidanje mrlja (isto u dm-u, prodaje se u malim vrecicama).

Ima toga raznih vrsta, neki su za ciscenje ofarbanog vesa, ali ima i taj za mrlje od krvi.

Nije mi dm u kvartu, pa dugo nisam bila i fali mi...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja koristim Vanishev pre-wash sapun (ne onu tekućinu!) i to mi se do sada pokazalo kao najefikasniji uništavač mrlja (ne svih, naravno; kolomaz mi nije otišao ni uz jedan isprobani tretman ).

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni veniš ne valja.
    ali da sad ne nabrajamo tko što koristi, iako se radi o 2-3 sredstva, zaključak je da bez trljanja fleke ostaju. i naravno, lakše ide kad se opere friška fleka. a sve reklame su za nas koje bi se htjele riješiti trljanja i sapunanja fleka.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sve fleke skidam sa super 100.

koristila sam i vanish, bio mi je čisto ok.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam sve čitala, ali koristili smo Vanish gel samo za kragne na košuljama MM - a. Uvijek su se odlično oprale. Zanima me gdje je nestao Vanish gel? Nema ga nigdje (niti u lokalnim dučanima, niti Metro, Lidl, Merkator,... DM,...) na veliku žalost MM - a.
    Probali smo Opal, onda onaj neki gel za mrlje iz Mullera, ma svašta, ali ništa ne pere kragne kao Vanish gel.
    Inače za druge mrlje nemam pojma da li ih pere ili ne, koristimo samo za kragne iliti ovratnike košulja.

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ima li netko iskušani recept protiv mrlja od kakaa odnosno čokolade i sličnog? meni je to noćna mora..
    Neko vrijeme je išlo dolje sa kombinacijom bio shout i ariel ali sad više ne ide - doduše da li je moguće da je razlika u arielu - ovaj s kojim je išlo je bio za bijeli a ovaj s kojim ne ide je za šareni veŠ???

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja koristim neki oxi spray od dm-a (denk mit). Do sada mi je skinuo gotovo sve mrlje. Vanish mi nije dobar.

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

cure pomozitee.. moju omiljenu zutu haljinu sam uprljala crnom masti za bubuljice...stavila vanish, uredno oprala i sad na ti mjestima haljina je roze!!!!! i sad???? sta sad da radim???? H E L P!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Prvo probaj s denk mit (dm-ova marka) sapunom, tj. jos prakticnije ti je to za skidanje mrlja u sticku, a ako ne ide-onda nazalost nista vise nece pomoc...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    sve je u naslovu...
    direkt na mrlju, namakanje, pranje...i mrlja OSTAJE!!! je jeeee
    zašto??

Jer ne skida se sve sa svime.
    Probaj ovako.
    Ako je riječ o organskoj mrlji. Natrljaj dobro C vitamin, neka odstoji. Pa skuhaj ili dobro namoči u detergentu za rublje. Trljaj. Dodaj malo Lidlovog skidača mrlja ili onog Bioshouta. Isperi i šokiraj radenskom vodom, ili sodom bikarbonom, neka odstoji. Trljaj. Ako mrlju to ne skine, probaj još s otopljenim aspirinom.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se...pogotovo za masne fleke
    također njihov izbjeljivač u granulama

p.s. moja mama je član, pa ako nekom treba neka se javi u inbox
    Posljednje uređivanje od Nikiva : 02.09.2012. at 21:27

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •