Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: AS preduboka?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno AS preduboka?

Imamo Cam kolica 3u1, dakle u kompletu je i AS koja se koristi od rođenja bebe, međutim ta AS se nama čini nekako preduboka, naša beba se u njoj izgubi i uopće ga ne možemo propisno smjestiti. Kada tu AS uspoređujemo s drugima stvarno je nekako dublja i okomitija, da li je moguće da nije predviđena za tako male bebe???

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja imam slicnu nedoumicu. Kupili smo Chicco S3 kolica i AS mi se nekako cini preduboka.
    Sad mene zanima kada mogu poceti djete nositi u njoj (malena sada ima mjesec i pol). Teta u trgovini je rekla odmah ali njihovim informacijama bas i ne vjerujem :/

Ispricavam se ako negdje vec postoji topic o ovome, stvarno sada nemam vremena citati jer ce se ona probuditi svaki tren

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve sjedalice za novorodjencad su testirane i zaista jesu za tako male bebe. Ukoliko ih pravilno vezete u as ne bi trebalo biti nikakavih problema.
    Prilikom montiranja sjedalice u vozilo obratit paznju da sjedalice budu po kutem od 45 stupnjeva u ondnosu na tlo.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hvala na odgovorima, mi trenutno koristimo drugu autosjedalicu (Jane) i u njoj je beba potpuno drugačije postavljena, ne znam objasniti, ali izgleda kao da joj je puno udobnije, a u ovu Cam nikako ne možemo smjestiti bebu da nije sva izvitoperena, izgleda kao da bi trebala imati barem 6 kg da se ne izgubi u toj sjedalici. :? Možda je to samo subjektivni dojam, nemam pojma, ali kad usporedim jednu i drugu sjedalicu velika je razlika.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anemona, ponekad je kod onih jos malih bebaca ona kopca koja ide izmedu prepona predaleko pa dopusta da bebina guza proklizi iz prijeloma prema naprijed i izvetopiri dijete. Ako vam se to dogada (jer guza treba biti u ravnini s ledima, vratom i glavom, uz naslon sjedalice), zafrkni malu pelenicu i umetni izmedu bebinih prepona i kopce, tako da sprijecis proklizavanje, dok beba malo ne naraste.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo bebača iz bolnice odmah vozili u toj Cam-ovoj sjedalici, sasvim normalno. To je atestirana sjedalica 0-13 kg, ne vidim tu nikakav problem. Jedino sam mu pored glavice sfrkala tetra pelenu da mu se glava ne nakreće jako. Neke sjedalice imaju onaj umetak za oko glave, jedino je tu razlika. Kut se može podesiti kod montiranja u auto, ali u našem su valjda sjedala kompatibilna s oblikom te sjedalice pa nismo morali ništa podmetati, odlično je sjela pod kutem od 45 stupnjeva.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ancice, baš mi se čini da se radi o tom problemu koji navodiš, baš ću probati s malom pelenicom popraviti situaciju. Naša beba je inače nešto manja, pa možda i to pridonosi tom problemu. Hvala na savjetu!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na cemu, javi jel uspjelo

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Naša beba je inače nešto manja, pa možda i to pridonosi tom problemu.
    A je, naš je bio 54 cm dugačak pa mu je bilo taman

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa moglo bi se reči da je uspjelo, nije 100% učinak, ali je zamjetno bolje. Uskoro bude i naš bebac nabacio koju kilicu, pa se nadam da bude odlično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •