Kazem mjesecarenje jer mislim da to spada u tu kategoriju. Naime Sven ne hoda po okolo ali zna povremeno pricati u snu. Do sada to i nije bilo jako cesto i trajalo bi jako kratko. Medjutim vec mu se jedno tri puta desilo da sanja nesto ruzno i onda place i skroz je neutjesan. Vidi se da nije skroz budan ali opet reagira i odgovara na neka postavljena pitanja ali se i gubi. Kao neka luda kombinacija sna i jave. Evo prije pola sata je imao najgoru moru do sad. Vristao je, plakao i ritao se. Jedino sto sam mogla je primiti ga u narucje i tjesiti ga. Uzasna situacija. Inace ovaj tjedan ima adaptaciju u vrticu. Do danas je sve bilo u redu, medjutim danas je bilo koma. Nikako nije htio ici i na kraju sam ga morala na silu ostaviti. Kad sam ga pokupila sve je bilo OK ali ocigledno je da on to ipak prozivljava malo dublje i vjerojatno je i taj san bio vezan za to danas. Ima li ko istih problema? Ovo danas mi je bilo strasno. Kako da mu pomognem?
Svakako cu se sutra porazgovarati i sa psihologicom. Inace je on jako drustve i obozava se igrati sa klincima. Bio je on i po igraonicama a do sada su ga cuvale bake naizmjence tako da nije posebo bio samo sa jednom osobom cijelo vrijeme. Ali uz sve to je i jako senzibilan...