Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 188

Tema: Iskustva sa Stokke Tripp Trapp stolicom

mmagnolija avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U sloveniji, nakon povrata ddv-a spadne oko 1300 kn (stolica+ogradica+jastucic)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u kiki to isto ispadne oko 1700kn

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

drage cure,hvala masu na informacijama,nisam se stigla javiti prije jer sam se trebala dokopati interneta.
    nisam još ništa uspjela napraviti,tj.odlučiti se gdje po tu ludilo stolicu.trenutno sam u Samoboru,pa mi Brežice nisu daleko,a Kika još manje.zanima me još samo jedna stvar ako znate,dakle ako bih platila na carini porez na hranilicu da li bi to onda ispalo skuplje nego da ju kupim kod nas?hvala i svima

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

eto da se pohvalim,jučer smo i mi postali vlasnici predivne hranilice,kupili smo je u Kiki,jer kada smo ju ugledali nismo mogli izaći bez nje.
    ako nekoga zanimaju cijene: stolica je 1290, jastučić 249 i naslom 319 kuna.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja ću ovih dana po triptrap :D doduše 1700 kuna baš i nije mala svota :shock: al dobro... ak računam da sam rješila pitanje bebinog stolca forever i nije tak puno.

Haydi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bok svima!
    Evo da se i ja javim sa nasim "tripp trapp" iskustvom. Došlo je vrijeme dohrane pa se pojavio problem hranilice. U pocetku se meni jako svidjala verzija sa stolcem i stolicem. Nekako smo odustali od toga i odlucili kupiti "obicnu" hranilicu. Dugo sam guglala da vidim koja bi bila bolja i nekako sam se u toj cijeloj prici jako zagrijala za tripp trapp, odnosno neku jeftiniju verziju. Moje odusevljenje tim stolcem dijelio je i MM pa smo trazili najpovoljniju varijantu. Nasli smo je u HR Quelle katalogu za nekih 500 kn (u SLO 70€) http://www.quelle.si/ecommerce/showa....asp?AID=91120 ili Herlag stolac za 100€ u SLO Quelle katalogu http://www.quelle.si/ecommerce/showa....asp?AID=91056.
    Kada smo zvali da ju narucimo rekli su da ih vise nema u katalogu.
    Druga opcija nam je bio originalni Tripp trapp. Cijena nije bas mala, ali odlucili smo ga kupiti. Otišli smo u Kiku, a kad tamo :? :? . Moram priznati da sam ja ocekivala nesto drugo. Prekrasni su i kvalitetni, ali ipak... U cudu smo se pogledavali. Sva sreca pa je MM otisao malo prozujati po odjelu. Nasli smo dvije kopije. Jedna je identicna TT po cijeni od oko 450 kn. Mi smo uzeli ovaj stolac
    http://schardt.com/db/schardt/index....te-hochstuehle
    po cijeni od 660kn + jastuk 180kn. :D :D
    Ako nekoga zanima ima i stolaca za hranjenje Flexa. http://www.shopflexa.com/product-p/7504514.htm
    U zivo je prekrasan, cijena je 1400 kn + jastuk sa obrucem oko 400 kn. Pa tko voli...

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je kod triptrapa nezgodno što se jastuk, kad se provuče ona koža od baby seta, ne može lako skinuti, a moj malac isprlja to za dva dana. Zato mi je mama napravila dva jastuka koji se nigdje ne provlače, samo se ispod zavežu špagicama. Imaju čak i spužvu pa su deblji od oriđiđi jastučića.

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo trip trap dobili na poklon!!! :D kupili svekiji za rođenje. nedavno smo ga montirali i L je bio oduševljen. valjda se osjećao skroz ravnopravno.

donji jastuk uopce nismo ni montirali. ima pelene, pa mi se čini da mu je dovoljno mekano... iako, za sada nikada ne sjedi duže od par minuta.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Za drugi ročkas je Slatkica sjedila sa svima nama za stolom u svojoj TT. Bake i dedeki su rekli:"Kak super kad sjedim ovak ko i mi za stolom i jede s istog stola, a ne sa svoje tace."
    Jastučić joj u zadnje vrijeme samo podmetnem pod guzu tak da ga bez problema stresem i operem.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja njuškica ima 7 mjeseci i tek smo jučer počeli s dohranom, al sjedi u tripp trappu bez jastučića. nikakav problem. pa nije baš 6 sati unutra

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

može li mi netko reći, da li see može trripp trapp u kiki kupiti na rate (master) ili ne?

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Muca prvotno napisa
    može li mi netko reći, da li see može trripp trapp u kiki kupiti na rate (master) ili ne?
    Kad sam gledala Flexin krevet, prodavačica mi je rekla da može i na rate. Kakvi su uvjeti za koju karticu nisam zapamtila. Odi tamo i raspitaj se.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i mi smo danas postali ponosni vlasnici prekrasne crvene tripp trappice :D
    mala u njoj uživa a i mi kad je vidimo kako važno sjedi za stolom
    kupili u kiki, cijena prava 'sitnica': stolica 1149kn, baby set 279kn sve zajedno: 1428kn. jastuke nismo kupovali, mislim da joj sada ne trebaju, ima pelenu pa joj je mekano, a i stvarno mi se ne da svaki dan prati te jastuke.
    htjeli smo kupiti i remene ali nismo i dobro da nismo jer joj ni ovako ništa ne fali, nema šanse da bi mogla sama izaći
    e da, jesam rekal da je prekrasna? :D
    bojala sam se da će biti niska jer je na stolmalo viši od gabarita, ali nije i u tome je savršena.
    u kiki se može kupiti na rate. vidjela sam da žena ispred mene kupuje na master na 12 rata, nemam pojma za ostale kartice, tj. mislim da sve primaju ali da svaka ima neki najveći mogući broj rata za određeni iznos

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Napokon neko s višim stolom, puntica, ako ti nije problem daj molim te izmjeri visinu svog stola, i mi bi rado uzeli tripp trapp, ali mi se stvarno čini jako niska za naš stol.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

80 cm
    jesam brza?

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    u kiki se može kupiti na rate. vidjela sam da žena ispred mene kupuje na master na 12 rata, nemam pojma za ostale kartice, tj. mislim da sve primaju ali da svaka ima neki najveći mogući broj rata za određeni iznos
    jesam možda ta žena bila ja?
    i mi kupili našu zelenu!
    jupi jejiiiiiiiiii

v. uživa.
    naš stol je 78 i sve je taman!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Muca prvotno napisa
    jesam možda ta žena bila ja?
    i mi kupili našu zelenu!
    jupi jejiiiiiiiiii
    koja slatka slika!?
    mi još nismo slikali (sram nas bilo) ali danas ćemo.
    nisi bila ti, dotična gospođa je imala račun od kojih 30ak tisuća kuna. uostalom, mislim da bih tebe skužila, ipak smo mi susjede u dojenju...

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ipak smo mi susjede u dojenju...

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

80 cm
    jesam brza?
    Bogme jesi!
    I :D naš isto-nije nam dakle niska,
    puno hvala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zna li tko postoji li na trzistu neka hranilica koja bi odgovarala visini stola od 90 cm?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da li je itko ikad probao angažirati nekog stolara da mu izradi repliku triptrapice? 8)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

neko je negdje spominjao da to zapravo i nije tako lako kako izgleda.
    našča sam ovo:
    razmišljala sam o tome da dam stolac napraviti, jer moji imaju jedan malo stariji za unuke kada dođu na ručak koju bi mogla koristiti kao kroj, ali je stolac kompliciranije za napraviti nego što se isprva čini - nisu samo dizajn i fizika u pitanju, već i kvaliteta i sama težina drveta. Mora biti visoko kvalitetno puno drvo za okvir (original je od bukve), a to je već samo po sebi dosta skupo, a tu je i izrada, i netoksične boje i/ili lak. Ne znam, ali po meni, mislim da je to već prevelika gnjavaža, i da je puno jednostavnije (a možda čak i jeftinije) kupiti original.
    ali sigurna sam da je još netko spominjao da mu/joj je tata ili netko stolar i da se nije usudio napraviti. :/

a imitacija, što boljih što gorih, ima...
    npr. ova ali nisam sigurna koliko je stabilna, kakvo je drvo...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ali meni kod Tripp Trappa i jest fora u tome da dijete sudjeluje "na velikom stolu"...
    ma i meni se čini da je prevelika gnjavaža za parsto kuna razlike!!!
    nego, Puntica, ti si kupila BEZ navlaka, si poslije probala sašit nešto ili koristiš bez?
    namjeravam stoalc naručit od nekog za bebača pa me zanima jer svi kažu da im se ne da svako toliko prat tu tkaninu,...

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hej maya, mi smo navlake dobili, pa ih eto imamo... al' da sam kupovala zaobišla bi ih. skupeee...! ja koristim samo navlaku na naslonu, estetike radi, ali komotno bi mogli i bez nje. jastučić za guzu nikada nismo ni montirali. ko' će to prat... zaključak: stolica je super, jastuci fora, ali nepotrebni.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lollipop prvotno napisa
    zaključak: stolica je super, jastuci fora, ali nepotrebni.
    X

nemam jastuke i drago mi je da ih nisam kupovala (da bar nisam kupila ni remene...ako nekom trebaju...).
    probala kod prijateljice tripp trapp s jastucima i koma...kako sam dijete stavljala unutra tako su se jastuci (donji pogotovo) gužvali i nekako mi nije bilo praktično. bez jastuka dijete lijepo sklizne u stolicu. mi koristimo platnene pelene pa mislim da joj je to dovoljno mekano ispod guze. iza leđa sam joj znala staviti jastučić ali sad više to ne radim, lijena sam i ne da mi se prat non stop...

evo kako izgleda mrva u tripp trappu (noge su mutne jer se toliko veseli hrani da samo mrda nožicama )

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zgooooooooooodna cura!!! a i stolica je krasna. mi se hranimo u zelenoj.
    ( kad skužim kako okačit ću sliku. )

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

i mi imamo tripp trappicu, obožavamo je, ne bih je mjenjala niti za jednu drugu. ALI i to je stvarno veliki ALI - P je mali - ima 19 mjeseci i 9 kg, hoda i naravno da se u tt ustane na noge bez problema. mi smo morali kupiti sigurnosno remenje i tek je sad sve ok.
    ono što želim naglasiti je sljedeće - bez obzira na to što kaže proizvođač NIJE ISTINA da se u toj stolici dijete ne može ustati, bez obzira na to kako su namještene sjedalica i naslon za noge.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Koristim jastuk za pod guzu jer mislim da joj baš i nije ugodno sjediti na drvetu (nije ni meni). U zadnje vrijeme samo zataknem jastučić na čoškovima i ništa se ne gužva. Prat uopće nije problem - s vremena na vrijeme operem ga s njenim vešom na 50 °C.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj khaa prvotno napisa
    i mi imamo tripp trappicu, obožavamo je, ne bih je mjenjala niti za jednu drugu. ALI i to je stvarno veliki ALI - P je mali - ima 19 mjeseci i 9 kg, hoda i naravno da se u tt ustane na noge bez problema. mi smo morali kupiti sigurnosno remenje i tek je sad sve ok.
    ono što želim naglasiti je sljedeće - bez obzira na to što kaže proizvođač NIJE ISTINA da se u toj stolici dijete ne može ustati, bez obzira na to kako su namještene sjedalica i naslon za noge.
    i moja je u grupi beba koje su se same izvlacile iz tripp trappa

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    Citiraj khaa prvotno napisa
    i moja je u grupi beba koje su se same izvlacile iz tripp trappa

i moja već dugo stane na TT,tako da je ne ispuštam iz vidokruga dok je u njoj

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Koristim jastuk za pod guzu jer mislim da joj baš i nije ugodno sjediti na drvetu (nije ni meni). U zadnje vrijeme samo zataknem jastučić na čoškovima i ništa se ne gužva. Prat uopće nije problem - s vremena na vrijeme operem ga s njenim vešom na 50 °C.
    moja baca jastuk. zaliboze novaca, nije bio bas jeftin.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I A je vlasnica te stolice.
    Kupili smo naslone za leđa i pod rit ali smo te podguzne nakon nekoliko dana zamjenili jer mislim da nisu potrebni a i stolac je lakše očistiti bez njih.
    A isto krene koji put u avanturu izvlačenja.
    Uglavnom, sviđa nam se.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I A je vlasnica te stolice.
    Kupili smo naslone za leđa i pod rit ali smo te podguzne nakon nekoliko dana zamjenili jer mislim da nisu potrebni a i stolac je lakše očistiti bez njih.
    A isto krene koji put u avanturu izvlačenja.
    Uglavnom, sviđa nam se.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

s koliko starosti ste skinuli onaj obruč oko stolice?mi naime više ne stanemo (preusko nam je) a opet me je strah da bez zaštite sjedi (ima 18 mj).
    molim vaša iskustva..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja moram priznati da sam malo razocarana svojom trip trapicom jako mi je lijepa i za kasnije funkcionalnija od plasticnih ali su jako neprakticno napravili precku..ja imam deblju bebu koja uz to ukipi noge dok je uvlacim i izvlacim pa mi to bas nije fora..bilo bi mi bolje da je napravljena na preklop..s druge strane mozda je sigurnije ovako jer se ne moze otvoriti..

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    s koliko starosti ste skinuli onaj obruč oko stolice?mi naime više ne stanemo (preusko nam je) a opet me je strah da bez zaštite sjedi (ima 18 mj).
    molim vaša iskustva..
    Mi smo nekako u toj dobi skinuli jer ju je bilo tesko izvlaciti van.
    Pokusaj malo sjedalo izvuci koji centimetar prema van da mu bude dublje, primaknes stolu i nece skliznuti, brzo se usaltaju don't worry.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lore prvotno napisa
    ..ja imam deblju bebu koja uz to ukipi noge dok je uvlacim i izvlacim pa mi to bas nije fora
    Moja je isto ukipila noge, ali mi ju je tad kad je postalo tijesno bilo lakse izvlaciti ako sam joj stajala iza leda i podizala je tako da sam je lagano nagnula prema natrag. Kad bih je uzimala odnaprijed dizala sam i nju i stolicu.

Inace po meni ti remencici su mi baceni novac, kad maknes precku i ostanu remencici oni nemaju gotovo nikakvu funkciju, jedino mozda ako je sitno dijete pa da se ne izvlaci van samo.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma da..i mi remencice ne koristimo..probali smo ih staviti i bili su mi totalno neprakticni...mozda kasnije ako se bude htjela izvlaciti kako cure kazu..

hvalaja isto pokusavam odozada,malo lakse ide..valjda cu se uvjezbati

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pavo ima 11 kila, ali se penje svuda, tako da sam odavno skinula prečku i sam se penje u stolicu. penje se i u kolica, ali ona su dovoljno velika da može prekoračiti prečku i sam ući.
    uglavnom, ja imam remenje, kao što sam već napisala i ne znam kako bi bez njega, jedna od boljih investicija. kad ga zavežem, nema šanse da se izvuče jer se mogu namjestiti skroz uz tijelo.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam čula puno pohvala za Chicco Polly - košta 1299 kn, da traje do 3. godine, podesiva u više nivoa, sigurna, ... mislila sam to je to.

Do kad bebači koriste TT? Jel neudobna ovako cijela drvena? Vizualno je jako lijepa, ali bilo bi me strah da mi se dijete po njoj penje, diže, sve drveno, tvrdo, još kako većina kaže bez jastuka, ... Nitko nema s tim problema?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kikej prvotno napisa
    Do kad bebači koriste TT? Jel neudobna ovako cijela drvena? Vizualno je jako lijepa, ali bilo bi me strah da mi se dijete po njoj penje, diže, sve drveno, tvrdo, još kako većina kaže bez jastuka, ... Nitko nema s tim problema?
    do kad je koriste? u biti zauvijek. kad prestane biti hranilica pretvori se u stolicu koju možeš koristiti npr. za radni stol ili bilo koji drugi stol.
    mogu je koristiti i odrasli

moja se na nju ne penje, ne znam zašto.

to što je drvena je meni definitivno prednost jer ne volim plastiku 8)
    a tvrda nije jer dijete i onako u njoj sjedi u pelenama. a jastučić uvijek možeš staviti ako želiš. ima stvarno prekrasnih (i preskupih) za kupit

moja, nakon što se navikla na tripp trapp, uopće ne želi u običnu hranilicu jer joj je grozno što ne sjedi za stolom nego negdje posebno, ko beba

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prekjučer sam vidjela dvije Tripp Trapp stolice vidno korištene i saznala da su mama (od curice kod koje smo bile ) i njena sestra te stolice koristile dok su bile male 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zapravo to su im bile i stolice s kojima su odradile osnovnu školu, samo je donja ploča zamjenila mjesto s gornjom 8)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Korstili Chicco polly i jedva dočekali da je se riješimo, ma mislim ona je super al je stvarno preglomazna, nepotrebno zauzima puno mjesta i jos sva ta plastičarija koju nikako oprati....
    Uglavnom TT koriste od 10. mj. i oboje još uvijek sjede u njoj - sami izlaze i ulaze (obruč još uvijek stoji jer im ipak treba neko vrijeme da izadju pa dobijem na vremenu da ih zaustavim i nastavimo s jelom)
    Kod prijatelja smo sjedili u nekim TT kopijama, i sin je uspio čak jednu u roku 30 sec. srušiti, a sa drugom skoro zajedno pao....iz TT nikada!!!
    Apsolutno preporučujem!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ana0206 prvotno napisa
    i- sami izlaze i ulaze (obruč još uvijek stoji jer im ipak treba neko vrijeme da izadju pa dobijem na vremenu da ih zaustavim i nastavimo s jelom)
    a kako je to moguće?
    mi smo obruč davno skinuli
    a moja S.je rođ.06.10.2007.
    jesu ti jako mršavi?

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Apsolutna podrska za TT! Mi ju obozavamo!
    Ali moram priznati da je Kai gura po stanu i penje se na nju i to do vrha. Naravno da mu mi te nepodopštine ne dopuštamo ali cesto iskoristi priliku pa to radi kad ne gledam. Ali on je dijete koje se sa nepunih 11 jeseci popelo u obicnu stolicu i stajao na njoj i hvala Bogu nije se nista desilo jer sam to uocila na vrijeme. I opcenito obozava penjanje gdje god stigne i po stanu gura sve stolice i sl. predmete.
    Tako da TT uvijek i namjeravamo ju koristiti jos dugo godina i naravno najvaznije Kai obozava sjediti u njoj i isto ne podnosi druge hranilice.

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nama je TT super. decki jos uvijek sjede s obrucom a imaju 14kg/17kg.
    U njima sjede dok crtaju (saraju, i sl, nekad i po 45 min.
    Super se "uklapaju" u prostor, a jednu smo uvijek nosili na more jer se lako rastavi i zauzme malo mjesta u autu.
    Nismo nikad imali one velike djecje hranilice.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

na kojoj visini držite gornju ploču?

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    na kojoj visini držite gornju ploču?
    mislim da to ovisi o visini djeteta, visini stola isl.
    ali mogu pogledati kad dođem doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •