Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 188 od 188

Tema: Iskustva sa Stokke Tripp Trapp stolicom

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajde,čirni molim te

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sam apsolutno zaljubljena u Stokke jer su nam kolica savrsena, a stolicu je moj brat koristio citavo svoje djetinjstvo, koji sad ima 20 god. Mi svoju Tripp Trapp za malenu zvjezdicu jos nismo kupili, no itekako planiramo uskoro. No, zbunjuje me jedna stvar: Planiramo poceti sa dohranom nakon navrsenih 6 mj. sto je za nepuna 2 mj. I kako koristiti TT ako ona jos ne sjedi? Moje pitanje je: da li beba smije u TT prije nego sto je savladala sjedenje? ( pretpostavljam da nece sjediti jos sa 6 mj. iako se sad vec dobrano duze i pokusava, mrva moja mala). Znaci, otkad TT?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Curke koje imate Tripp trapp, koliko je ova stolica sigurna za manju djecu? Jeste li ikad imale kakve nezgode s manjom djecom s ovom stolicom?
    Vidjela sam ovaj tren jedan filmić u kojem se dijete odgurnulo od stola i da ga tata nije pridržao odostraga lupilo bi sa stolicom direkt na pod.
    Filmić je OVDJE.
    Ostala sam obzirom da smo i mi razmišljali o tome da ju nabavimo. Ali sad...

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Joj, grozno, ali meni se čini da je moja više u kosinu i čini mi se da oni nisu baš podesili pravilno visinu za nogice.
    Mi imamo parket i oni se uvjek odgurnu od stola i samo lijepo odskliznu ne naginje se stolac.
    E sad, da je tepih ispod stvarno ne znam kaj bi rekla.
    Ja sam sad svoju nagovarala da se na mnoge načine odgurne i uvjek
    se samo odsklizne. Ali ako bi i krenula u koso odmah se vraća jer zna da joj prijeti opasnost.
    Ali moji su aktivci veliki i nikad nam se nije to dogodilo.
    Stvarno ne znam šta da kažem na to.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo i maloga sa nagovarala i stavila tkaninu ispod i samo se odgurne, nema šanse da padne.
    To ili je neka kopija ili nešto ne štima sa stolicom. Nije mi jasno.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne znam zbilja i meni je baš bilo čudno, sumnjam da bi im se potkrala takva greška u sigurnosti. A opet, filmić nije namješten... Starijoj djeci to ne bi padalo na pamet da naprave, ali eto, ovakvi mali kao i moja curica koji se tako odguruju nogicama izgleda mogu napraviti nevolju u samo djeliću sekunde.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, ali mi imamo i rubić jedan di je prva sjedila i ona se je stalno odgurivala i prema tome je morala pasti, ali nije nikad pala.
    Mislim da sa tom stolicom nešto ne štima kao da nije trip trap.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ne znam, koliko čitam u komentarima ispod filmića čini se da su još neki imali sličnih nezgoda. Moguće da je to moguće samo s manjom djecom. Na jednom filmiću sam vidjela i malog puzavca kako je izašao iz te stolice i počeo puzati na stol. No, činjenica je da na svakoj stolici takve vrste za hranjenje piše da se djecu NIKAD ne ostavlja bez nadzora u njima. Time se proizvođači "osiguraju" od mogućih sličnih situacija.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ali mi imamo i rubić jedan di je prva sjedila i ona se je stalno odgurivala i prema tome je morala pasti, ali nije nikad pala.
    Mislim da sa tom stolicom nešto ne štima kao da nije trip trap.
    i meni se čini da na filmiću nešto ne štima ili sa stolicom ili sa podlogom
    mi ju imamo i stalno se odguruje, ali može samo odgurnut stolicu od stola tako da stolica otkliže po parketu

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, koliko čitam u komentarima ispod filmića čini se da su još neki imali sličnih nezgoda. Moguće da je to moguće samo s manjom djecom. Na jednom filmiću sam vidjela i malog puzavca kako je izašao iz te stolice i počeo puzati na stol. No, činjenica je da na svakoj stolici takve vrste za hranjenje piše da se djecu NIKAD ne ostavlja bez nadzora u njima. Time se proizvođači "osiguraju" od mogućih sličnih situacija.
    to da se dijete ne ostavlja u stolici bez nadzora piše na svakoj hranilici i ostalim pomagalima za bebe
    manje i mršavije dijete se može izvući iz stolice na stol, zato se prodaju i remenčići
    tripp trapp bi trebale imati težište da se ne mogu prevrnuti

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hej, cure
    I mi imamo ovu stolicu i oduševljeni smo, limačica bez problema jede u njoj i nikad nije bila u opasnosti. Ne znam jeste primjetile,ali na snimci se vidi da na stolicu nisu montirani oni sigurnosni produzeci i da je u biti u tome glavni problem..evo vam s njihove stranice- http://www.stokke.com/en-hr/highchai...ed-glider.aspx
    puse

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi kupili sve orginal i nismo dobili te produžetke?
    da li se to posebno kupuje ili?
    sve kutije su nam bile original zapakirane...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kupili stolicu prije 2.5 god. Nije bilo nikakvih produžetaka. Otkad im je to?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mislim da je to stvarno od nedavno
    mi kupili prije nekih 4 mjeseca i nismo dobili

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi svoju imamo preko godinu dana i imamo te produžetke, ali mislim da su bili u kompletu sa onom ogradicom za malu djecu koja se kupuje posebno

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj morula prvotno napisa Vidi poruku
    mi svoju imamo preko godinu dana i imamo te produžetke, ali mislim da su bili u kompletu sa onom ogradicom za malu djecu koja se kupuje posebno
    ali mi smo i u tu ogradicu original kupili i nismo dobili produžetke ????

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo i muž kaže da su došli sa ogradicom, stolica je žuta, a ogradica i ti nastavci crveni, kad smo kupovali nisu imali žute... najbolje ti je otić pitat tamo gdje ste kupili, mi stvarno imamo super iskustva sa svim pitanjima vezanim uz stokke proizvode, imali smo neke pritužbe na kolica i riješene su odmah

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kupili smo ju babx media shopu

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam stolicu kupila u kiki prije godinu dana točno i ti nastavci su dosli zajedno s tim setom za bebe. Obavezno, vi koje niste dobile to, idite u ducan di ste kupile i pitajte.Znaci taj dodatak postoji godinu dana sigurno, a sad od kad tocno,ne znam.Eventualno postoji mogucnost da su imali na zalihi modele od prije, od kad ti nastavci nisu postojali,ali cisto sumnjam...
    Javite sto su vam rekli..

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nama su u baby media shopu nudili baby set novi i stari model
    ali mi smo radije uzeli stari model jer to je onaj s kožom, a novi je uži za nogice i plastična pregradica među nogama
    možda je u tome razlika?

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja sam čula da sa novim baby setom nema tih nastavaka, mi imamo stari baby set kojeg smo i skinuli pred neko vrijeme- sad smo 'veliki'

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ali mi imamo stari baby set i nemamo nastavke

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bez obzira na podlogu ili nastavke male kikiće mislim da se ne bi trebalo ostavljati bez nadzora. Ja ga obično, ako na sekundu moram izaći iz prostorije, samo odmaknem od stola toliko da se ne može odgurnuti nogama i imamo od prvog dana remenčiće.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi imamo ovakvu imitaciju http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182471 i čini mi se da je stabilnije od originala. Astronomsku razliku u cijeni da i ne spominjem.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I mi imamo hauck
    kupili smo je u kiki, tamo je bilo i stokke stolica. stavljali smo jednu do druge, po obliku su stvarno mnogo slicne, a visine su iste.
    e jedino sto nije bilo punih boja, pa smo kupili neku belu kroz koju viri tekstura drveta.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma naša je samo slična ovoj na linku. Mi smo svoju kupili u Kauflandu za cca 250 kn. Nemam pojma tko je proizvođač. Za sada je sve ok, nemam pritužbi.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo ovakvu imitaciju http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182471 i čini mi se da je stabilnije od originala. Astronomsku razliku u cijeni da i ne spominjem.
    I mi imamo ovakvu, no moram napomenuti da postoji jedna bitna razlika, o čemu mi nismo prije razmišljali: Hauck podnosi težinu svega do 40kg, a Tripp Trapp mislim do oko 100kg. Tako da Hauck ne može koristiti veće dijete ili odrasla osoba. Da smo o tome prije razmišljali, nikako je ne bi kupili, radije bi izdvojili malo više novaca za Tripp Trapp.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni se ti stolci bez pladnja ispred čine jako nezgodni za rano učenje samostalnog jela.

Kakva su vam iskustva?

Mi imamo hranilicu koja nam zauzme velik dio sobe pa bih rado zamijenila za neku manju, ali mi je jako važno da dijete već sa samostalnim sjedenjem počne samo jesti. Ja sam svojima stavljala hranu na pladanj. Kako to izvesti na stolu? Zdjelicu sa svojih 6-7 mj. samo šutnu dolje pa mi to nije opcija.

Zajednički obroci su mi također jako bitni. Vuku li vam djeca tanjure sa stola jer su im preblizu? Mi hranilicu namjestimo tako da pladanj dodiruje stol, ali preko pladnja ne mogu dohvatiti ništa sa stola.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja planiram naš tripp trapp iduće godine unaprijediti u stolac za radni stol.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MarijaP, stolac možeš gotovo potpuno približiti stolu, dijeli ih par milimetara ogradice. i onda dijete samostalno jede i sjedi s ukućanima. zdjelicu ili tanjurić mogu u svakom slučaju srušiti na pod, i vrlo vjerojatno hoće. ja sam sam svojim dečkima u početku stavljala komadiće voća i povrća izravno na stol, rušenje zdjelice bilo je jednostavno previše privlačno. ako se bojiš da će povlačiti stolnjak, namjesti ga tako da djetetov dio stola ostane nepokriven. to je najlakša opcija za čišćenje.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    MarijaP, stolac možeš gotovo potpuno približiti stolu, dijeli ih par milimetara ogradice. i onda dijete samostalno jede i sjedi s ukućanima. zdjelicu ili tanjurić mogu u svakom slučaju srušiti na pod, i vrlo vjerojatno hoće. ja sam sam svojim dečkima u početku stavljala komadiće voća i povrća izravno na stol, rušenje zdjelice bilo je jednostavno previše privlačno. ako se bojiš da će povlačiti stolnjak, namjesti ga tako da djetetov dio stola ostane nepokriven. to je najlakša opcija za čišćenje.
    tako i mi radimo
    i naravno svoje tanjure, lonce s nečim vručim i sl. držimo van dohvata malih radoznalih ručica

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    I mi imamo ovakvu, no moram napomenuti da postoji jedna bitna razlika, o čemu mi nismo prije razmišljali: Hauck podnosi težinu svega do 40kg, a Tripp Trapp mislim do oko 100kg. Tako da Hauck ne može koristiti veće dijete ili odrasla osoba. Da smo o tome prije razmišljali, nikako je ne bi kupili, radije bi izdvojili malo više novaca za Tripp Trapp.
    Nisam to znala, ali i sad kad znam nije mi neka bitna stavka jer se nadam da mi dijete neće tak skoro natuć 40 kg. Kad bude jako veliki (preko 40 kg, a to bi moglo biti kad krene u školu, jel da?), sjedit će na normalnom stolcu kao i mi ostali. Ova nam služi kao hranilica za malo dijete. Ja nemam neke pretenzije sjedit na njoj.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Potpis na ivy i tinu.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    tako i mi radimo
    i naravno svoje tanjure, lonce s nečim vručim i sl. držimo van dohvata malih radoznalih ručica
    Ne koristimo stolnjak, ali imamo mali stol di smo poprilično nagurani pa su tanjuri dostupni djetetu. Lonce ne stavljam na stol nikada.

Posudit ću i vidjeti da li nam odgovara.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mi imamo mali stol i mali stan. Prvo smo imali veliku hranilicu sa velikim pladnjem ispred. To mi je bilo super iz vec spomenutog razloga bacanja zdjelica i hrane.
    Kad je malena imala oko 17 mjeseci prebacili smo je u Tripp Trapp i sada jede na nepokrivenom stolu, ali zdjelica tu i tamo zavrsi na podu. Lonce maknemo na drugi kraj stola, a nase tanjure pazimo.
    Za dva mjeseca i braco krece sa dohranom, pa cemo njega hraniti u staroj hranilici jer ima polozaj jajeta.
    Iz osobnog iskustva mislim da je za pocetak bolje da se dijete hrani u hranilici sa velikim pladnjem ispred, a kasnije se moze prebaciti u Tripp Trapp.
    Takodjer mi je jako bitno da djeca jedu sa nama za stolom, a u Tripp Trappu zaista jede bas za stolom. I super je jer ne zauzima puno mjesta.
    Nama i donji dio stolice (gdje idu noge) sluzi kao "stol" za njezine letece obroke, tipa stavim joj voce u zdjelicu, jer nekako mi se cinilo zgodno da se stolica pozvezuje sa hranom, i da tamo moze uzeti i staviti bilo sto od hrane. A meni dobro dodje jer mogu lako pocistiti.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas je tripp trapp 200e, a hauck 50, pa se i ja kao kljucic, nadam da ce sa 40kg moci normalno da sedi za stolom na regularnoj stolici.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Bez obzira na podlogu ili nastavke male kikiće mislim da se ne bi trebalo ostavljati bez nadzora. Ja ga obično, ako na sekundu moram izaći iz prostorije, samo odmaknem od stola toliko da se ne može odgurnuti nogama i imamo od prvog dana remenčiće.
    Ovo je točno.
    Već sam napisala da te nastavke nisam nikad vidjela niti se moje dijete do sad na taj način ikad odgurnulo od stola. Uvijek me bilo frka da noge ne zapnu o rub pločice kad se pristojno odguruje od stola. Dok je bila manja, stolica je bila skroz do zida i stol do nje. Negdje od 3.5 god smo odmakli stolac i stol od zida i za sad je sve ok. Povremeno sjedne na normalan stolac, ali uvijek se vraća na TT

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

...podizem....moja N. se isto svom snagom nogama odguruje od stola (ali to prolazi bez naginjanja stolice unazad nego samo otklizi po plocicama) tako da me to ne brine...

problem je to sto mi se stalno dize na noge i upire od donju dasku....sve se mislim da je skroz dignem tako da joj noge vise....tako sam ju neki dan odgurala da me gleda u kuhinji dok sam joj spremala rucak,podigla mi se na noge i jako nagnula i presavila unaprijed preko baby obruca,izgledalo mi je ko da ce odletit na glavu prema plocicama....

ali za odrzavanje dusu dala,po meni im je totalna glupost onaj jastuk,pa tko bi njega nakon svakog hranjenja skidao i prao?
    ovako ju spuzvom odma cijelu prebrisem i mirna....jer bude hrane posvuda....

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •