Ako mene ne vara, bar 10 godina prije.ornela_m prvotno napisa
I nije niska. I ja volim sjediti na njoj. I svi posjetitelji. To je zaista dobro uložen novac.
Ako mene ne vara, bar 10 godina prije.ornela_m prvotno napisa
I nije niska. I ja volim sjediti na njoj. I svi posjetitelji. To je zaista dobro uložen novac.
meni je malo preniska, al čini mi se da je moj stol nešto viši od gabarita
Ja se m o r a m pohvaliti da se moje dijete samo posijeda u tt stolicu. :D A ne bi to bilo ništ čudnoga, ali ona ima još uvijek onaj drveni obruč oko sebe sa kožom u sredini. Svatko ko ju ima zna da se veće dijete u taj obruč mora zbog nogica pod kutem stavljati unutra. Kad sam prvi puta vidjela kako to izvodi nisam mogla vjerovati i to nabrzaka. :shock: Prava gimnastičarka!
oka, i kod nas je bio isti slučaj tj. sama je izlazila :shock:
ivana zg, ne kužim kako ti ne možeš do stola, ako ju staviš na najvišu poziciju ?
klamarica koliko mjeseci ima medo?klamarica prvotno napisa
![]()
Hvala na fotki, rješava sve dileme oko visine.
Da li se sigurnosni obruč dobije u kompletu ili ide posebno? Jel to ono što u Sloveniji zovu "varovalo" ili tako nekako?
[quote="sis"]Ako mene ne vara, bar 10 godina prije.ornela_m prvotno napisa
quote]
moja frendica ima svoju staru 30 god.
Evo friških infprmacija o Tripp Trapp stolici:
stolica = 136 EUR
babyset = 37,60 EUR (vključuje plastični naslon v barvi stola, ki se natakne na originalni Tripp Trapp® stol, leseno varovalo in usnjen trakec)
tekstil = 28,40
sigurnosni pojas = 28,40
UKUPNO = 230,40 eur (u Baby Centru u Sloveniji).
I još sam saznala da ta cijena vrijedi do 31.12.2007.; u 2008. će biti oko 25 eur skuplje.
Zna li netko cijenu u Hrvatskoj, za usporedbu?
Zvala sam pred 10ak dana Somec interijere i rekli su mi da je samo stolica 1500-1600 kuna. Nisam zapamtila točnu cijenu. Ne znam kak je u Kiki.Elinor prvotno napisa
Elinor, medo je s nama 9 mjeseci...![]()
A, i što se tiče samog stolca, mi smo kupili stolac, babyset i jastučiće, bez dodatnog sigurnosnog pojasa, koji nam još ne treba, a skužila sam kasnije da su i jastučići mogli čekati, jer kada mrkva doleti na njih, teško se skida u pranju...ostavili smo samo gornji jastuk da se cura može nasloniti, ali ne znam je li to baš prijekopotrebno...
Dobra ideja, stolica+babyset za početak! Super je što za slijedeću bebu možemo kupiti samo stolicu, a babyset će naslijediti od brace!![]()
1718 kn u KIKI (stolica, naslon s zastitnim obrucem, jastučić)
kupljeno prije mjesec dana za poklon u firmi 8)
Onda su naši malo mućnuli glavom i upristojili cijene; kad smo mi kupovali kolica, razlika u HR i Slo je bila![]()
Nakon raznoraznih kombinacija, Slatkica je ponosna vlasnica narančaste TT s prugastim jastučićem :D
:shock: Mi naručili identičnu!enela prvotno napisa
Da se vratim na prvobitno pitanje, vjerovatno ti nece faliti, ali ocito se moze naci rjesenje ako je bas neophodno imati posluzavnik:
http://www.4mykid.dk/product.asp?product=3
Mi imamo 2 takve stolice, za svako dijete po jednu, i iako su skupe, mislim da vrijede jer su jedino rjesenje za dijete nakon cca 2 godina kada vecina djece odbija sjediti u normalnim stolicama za hranjenje a jos su svakako preniska da sjede za stolom na obicnoj stolici.
Isto tako, vidjela sam dosta imitacija, ali Stokke dizajn je stvarno poseban i nema stolice koja je tako ergonomicna, stabilna i esteticna u isto vrijeme.
Stara je, by the way, tocno koliko i jaPeter Opsvik je dizajnirao ovu stolicu 1972. godine, 'to enable children to get to the top of the situation'.
Da dodam jos da je to jedini Stokke proizvod za bebe koji vrijedi kupiti. Ostalo je samo marketinski i dizajnerski spin. Mislim, ovalni krevetic za koji se mora kupovati iskljucivo njihova posteljina i madraci, svemirska kolica koja se mogu sklopiti i rasklopiti samo cetverorucno a mogu stati jedino u prtljaznik kamiona, mora da se sale?!
znaci sama sam si kriva sto imam seficu doma 8)ls prvotno napisa
Imamo mi još nekaj isto: Mutt s maslačcimaElinor prvotno napisa
![]()
Pa da se i mi pohvalimo :D
kupili crvenu sa bez jastucicima ... stolica je odlicna!!!
srećice jeste ju kupili u kiki ili u brežicama? Ako ste u slo jesu li je carinili?
Kupili u Kiki platili stolicu, jastuk, baby set (naslon i ona preckica) i sigurnosni pojas 1800 i nesto kuna.
Nismo isli u Brezice zbog ove racunice
ispalo je da je cijena ista ... OK dobili bi povrat poreza ali i rizik da nam naplate carinu.Elinor prvotno napisa
Stigla je i naša! :D Stvarno je pis of kejk za sastaviti, ali nismo baš načisto sa sigurnosnim pojasom. Na slici je prikazana montaža na stolicu bez baby seta. Kako se prikači na baby set? Može li mi netko pofotkati, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!![]()
![]()
Sigurnosni pojas prek ramena? Ak na to misliš, to nisam ni kupovala. Ja moju Slatkicu ionak jedva uguram i izvučem iz stoliceElinor prvotno napisa
![]()
On se toliko baca da ga vežem u šta god ga stavim, pa smo kupili i to i sad ne znamo što s tim :/enela prvotno napisa
I mi imamo pojaseve, iako mozda nisu potrebni jer se ne moze tako lako izvuci ... ali je ipak vezem iz navike jer kasnije kad maknem ovu preckicu iz babyseta ostaju mi remencici pa da ne bude drame kad se budemo vezali.
Elinor ... pojaseve moras stavljati istovremeno kad i baby set, jer se donji dio pojaseva navlaci na sjedalo sa strane, ne mozes ga staviti nakon sto sve montiras. Meni se cak cini da mi sad kad smo malo izvukli sjedalo prema van smeta onaj jastucic na sjedalu jer zaponji za te pojaseve.
Ukratko, navuces donji dio pojaseva na bocne stranice sjedaceg dijela, gurnes sjedalo u utor i namjestis babyset (preckica sprijeda) i sve zaserafis ... valjda sam dovoljno jasno rekla, ako nisam pitaj ponovo![]()
Tako smo i mi napravili, namontirali na sjedalo i zakačili pojas straga. I to je to? Ona plastka kroz koju je pojas provučen (na kojoj piše stokke) se nikuda ne provlači?srecica prvotno napisa
Srećice hvala ti puno!![]()
Mi smo u međuvremenu to nekako instalirali, ali drugačije; nama je leptirić za kopčanje na prsima. :? Ti kopčaš na leđima? Malo mi je neobično za Stokke da moraš oko nečeg mozgati, inače im je sve laganica.
Ne, kopcam na prsima.Elinor prvotno napisa
Fotkali smo i zakopcano samo bez Leile.
Ma zbunjena sam, sori na glupim pitanjima!![]()
Uspjeli smo, hvala ti!![]()
Ispočetka sam mislila da pojas treba provuči između drvenog naslona stolice i plastičnog naslona od baby seta. Kad mi to nije uspijevalo probala sam bez provlačenja i došla do tvoje kombinacije. Dugo mi je trebalo da shvatim: ako se ne može provući, možda se ni ne mora.![]()
BTW, prekrasan vam je crveni stolček!![]()
Danas smo montirali TT i cini mi se da nesto nije u redu. Malo nam je klimava. Rastavili smo je i sastavili ponovo, ali opet se klima. Jel to normalno (pretpostavljam da nije) ili da idemo reklamirat?
Ne bi se smjela klimat, naša je čvrsta!
mislim da sam otkrila problem: ona drvena preckica koja spaja nogice na podu je kod nas nakosena a ne okomita kao na svim slikama. ne mozemo je uopce postavit da bude kao na slikama. ili su krive rupe ili smo mi toliki tutleki da 5 komada drva ne znamo slozit![]()
Bit će da su krivo rupe; nemaš tu kaj fulati. Imaš dvije rupe i dva šarafića, ne vjerujem da ste se tu mogli zeznuti.
jesu, rupe su krivo
danas bili reklamirat, moramo cekat novu jer crvenih nemaju na skladistu![]()
drage cure!
išla bih za 10 tak dana do Zg i budući da ste me zapalile za tu famoznu hranilicu,zanimaju me friške informacije gdje ju kupiti i za koliko kunića!hvala na svakoj informaciji
u kiki
za cijenu nisam sigurna, al mislim da kosta oko 1200kn bez dodataka
hvala cuckalice!znači Slovenija nije više opcija?
za sloveniju ne znam
zar nitko nema informacije? sljedeći tjedan idem u zg pa mi se žuri.
tek sam sad vidjela tvoje pitanje. mi smo ju kupili u sloveniji i kostala nas ipak jeftinije za povrat ddv-a.
u kiki košta 1718 kn sa onom sigurnosnom ogradicom i jastučićem, a u somec interijerima oko 2300 kn ista stvar. sitna rzlika!!!![]()
U sloveniji, nakon povrata ddv-a spadne oko 1300 kn (stolica+ogradica+jastucic)