-
Da se vratim na prvobitno pitanje, vjerovatno ti nece faliti, ali ocito se moze naci rjesenje ako je bas neophodno imati posluzavnik:
http://www.4mykid.dk/product.asp?product=3
Mi imamo 2 takve stolice, za svako dijete po jednu, i iako su skupe, mislim da vrijede jer su jedino rjesenje za dijete nakon cca 2 godina kada vecina djece odbija sjediti u normalnim stolicama za hranjenje a jos su svakako preniska da sjede za stolom na obicnoj stolici.
Isto tako, vidjela sam dosta imitacija, ali Stokke dizajn je stvarno poseban i nema stolice koja je tako ergonomicna, stabilna i esteticna u isto vrijeme.
Stara je, by the way, tocno koliko i ja
Peter Opsvik je dizajnirao ovu stolicu 1972. godine, 'to enable children to get to the top of the situation'.
Da dodam jos da je to jedini Stokke proizvod za bebe koji vrijedi kupiti. Ostalo je samo marketinski i dizajnerski spin. Mislim, ovalni krevetic za koji se mora kupovati iskljucivo njihova posteljina i madraci, svemirska kolica koja se mogu sklopiti i rasklopiti samo cetverorucno a mogu stati jedino u prtljaznik kamiona, mora da se sale?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma