Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: uputnice za porod u vodi+privatni ginekolozi

zeca

Početno uputnice za porod u vodi+privatni ginekolozi

Curke,molim pomoc!
    Zelim roditi u Rijeci-ili u vodi ili na stolcicu,ali posto sam iz Pule-moj soc.ginekolog mi ne da potrebne uputnice za porod u vodi i protivi se mijenjanju ustanove;naime-trebam uraditi dve pretrage koje mi nedostaju-a to su klamidija i waserman;pa bih htjela pitati-moze li se to obaviti kod nekog privatnog gin.-i ako netko ima preporuku kod kojeg?
    I jos nesto-znam da treba stici stolcic i u Opcu bolnicu u Puli-ali ne znam kad!Ima li mozda netko informacije o tome-jer mi je to opcija br.2?
    UNAPRIJED HVALA,HVALA,HVALA!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: uputnice za porod u vodi+privatni ginekolozi

Citiraj zeca prvotno napisa
    Curke,molim pomoc!
    Zelim roditi u Rijeci-ili u vodi ili na stolcicu,ali posto sam iz Pule-moj soc.ginekolog mi ne da potrebne uputnice za porod u vodi i protivi se mijenjanju ustanove;naime-trebam uraditi dve pretrage koje mi nedostaju-a to su klamidija i waserman;pa bih htjela pitati-moze li se to obaviti kod nekog privatnog gin.-i ako netko ima preporuku kod kojeg?
    I jos nesto-znam da treba stici stolcic i u Opcu bolnicu u Puli-ali ne znam kad!Ima li mozda netko informacije o tome-jer mi je to opcija br.2?
    UNAPRIJED HVALA,HVALA,HVALA!
    Trebao bi ti dati, mijenjaj ginekologa.
    Ja sam rodila u RI a trudnoću mi je vodio gin u Varaždinu koji je ugovorni zdravstveni djelatnik. Bez problema mi je dao uputnicu i napravio sve pretrage. Waserman se u većini ustanova više ne radi (to je kao zastarjela metoda); umjesto toga se radi TPHA putem krvne pretrage, na transfuzilogiji. Za pretrage u Puli probaj poslati pp Kailash, ona je iz Pule a rodila u RI. Sretno!

zeca

Početno

HVALA PUNO ZA OVE INFORMACIJE!
    Stvarno si divna!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Samo pitaj, tu sam ako te još šta zanima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •