Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: Zašto mijenjaju :-)

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Zašto mijenjaju :-)

Krene... popije par gutljaja.... i onda: "mojim djugu!" nakon nekoliko slijedećih gutljaja opet....i tako jedno 15 puta tijekom podoja Ponekad ni ne dočeka da mlijeko počne curiti, već mijenja stranu.

Što mislite, zašto?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ne znam. zapravo mislim si, ali je malo prosto
    ja sam tome stala na kraj tako da dojim samo na jednu. oš-neš?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nikola isto to radi. Ustvari uopće više ne traži cicu nego dugu cicu. Pa je to Luciji smiješno pa ga uči da kaže dugu ciku, dugu ceku, dugu digu... a on poslušno ponavlja
    ako je to problem, nemam rješenje

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i moja se stalno premiješta. desna cica je uvijek jena (jedna), a lijeva je uvijek duga (druga). smiješno mi je. ali to se zbiva sam kad nije ni gladna ni žedna, ili pred spavanje dok odugovlači. kad stvarno želi onda je na jednoj barem 2-3 minute 8) . i kad je u polusnu, onda je ok.

uživa se igrati s cicam, pa kao dođe usnama do bradavice i veli, Ema neće, pa se onda nasmije i svom silinom opet baci na cicanje.

zezalica

imam primjedbu na to samo kad smo vani ili pred nekim od neukućana, pa se stalno izmjenjuje, a ja nisam baš najspretije obučena

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja je ziherusa. ona se fino najede na jednoj i kad je puna, samo se zarotira u krilu i kratko prokomentira: sad malo duga! i ta druga bude stvarno samo malo, tek toliko.

al je mojoj fora izvljevati na pocetku podoja: moliim ovu! ja ponudim drugu, al ne - ona inzistira i ne popusta

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Joj ista stvar i kod nas. Kao da se boji da će mu netko ukrasti mlijeko. Pola minute jedna, a drugu obavezno drži rukom, pa se zarotira, pa opet iz početka. A noćas sam pukla. 1001 podoj i ugriz i onda sjedne i Ager, ager, ager. Čovjek bi gledao Boba graditelja i bager u 3 ujutro, naravno uz dojenje.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo i moja slatkica u zadnje vrijeme tak. Kad joj dosadi prva cica, onda se digne, prstom pokazuje na drugu i samo ide "m, m, m, m". Naravno, ako ne dobije udri u plač ili uzme stvar u svoje ruke i trga grudnjak

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni je to klinac radio u trudnoći, i onda je prestao nakon što sam rodila. Ja sam to povezala s tim što je u trudnoći bilo stvarno malo mlijeka, a onda je odjednom nadošlo.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.05.2021. at 20:34

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod nas je počelo s oko godinu dana, stalno je vikala 'dua-dua' ili 'duva-duva', čak ju je mala prijateljica zvala Neva Duva, pa joj ocu koji je došao s broda nije bilo jasno što to dijete govori, što to Neva duva.

Smirilo se, pa opet započelo u trudnoći, pa opet mirnije, pa opet divljanje. Ne znam.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    same here
    zapravo kad razmislim, nikad nije poslije lijeve trazila desnu.
    sad joj nekad "podvalim" desnu u snu cisto ko CPR desnoj...da ne presusi bas do kraja.
    ali zato imamo u sred podoja "pipi".
    pa "titca" pa "pipi" pa "titca" pa "pipi"...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako i jelena, mislim da joj se ne da vuci, nego onako, pijucka...
    a za drzgz kaze guba, guba

ja sad uglavnom, kad smo doma, cim joj dam jednu, izvadim i drugu, pa nek se salta kako hoce....

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Karlo je počeo i noću u snu tažiti "djugu"

I ja mislim da su lijeni vući, pa dok iz jedne curi, da iskoriste isti let down imaju brzinsko prešaltavanje na drugu stranu, samo me zbuni kad traži "djugu" ponekad i prije nego mlijeko krene

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja bas iz tog razloga izbjegavam dojiti pred drugima nego samo doma jer to izgleda tako da su moje obadvije cice izvadjene iz majice, a on se salta s jedne na drugu, pa zvjera okolo i tak bi mogao do beskraja. mislim da takav prizor ne bi drugi podnjeli.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa

ja sad uglavnom, kad smo doma, cim joj dam jednu, izvadim i drugu, pa nek se salta kako hoce....
    x

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

je je, lijeni su. zato je L. i prestala sa desnom.

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i mi smo u klubu. počelo s oko godinu dana. krene cicat, krene let down, viče gudu!, vadi drugu, malo cica, opet: gudu! po noći se nekad zna probudit pa umjesto da počne tražit cicu s njezinim klasičnim kika kika!!! viče gudu! gudu!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I moj to radi, ali samo kod podoja prije spavanja, onaj jutarnji lipo izvuče sve iz jedene pa tek onda krene na drugu.

njamun

Početno

Moj kombinira: jedna cica, druga cica, duda, boca s vodom( da razvodni, valjda mu gusto ); i tako u krug dok ima mlijeka!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj india prvotno napisa
    i mi smo u klubu. počelo s oko godinu dana. krene cicat, krene let down, viče gudu!, vadi drugu, malo cica, opet: gudu! po noći se nekad zna probudit pa umjesto da počne tražit cicu s njezinim klasičnim kika kika!!! viče gudu! gudu!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

što se tiče prešaltavanja, meni se to nije dešavalo sa zarom

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Osim prešaltavanja, ima još jedan "hobi": jednu cica, a na drugoj gnječi bradavicu, pa ih zamijeni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e to sam bila srezala u korijenu jer je prelazilo moje granice. frkanje druge bradavice je kod mene jednostavno zabranjeno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

joj, ela se navukla na to igranje s drugom bradavicom i stvarno je bolno i frustrirajuće, a, budući nisam reagirala na vrijeme, sad mi je trpjet

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zašto misliš da je kasno? reci joj da ti to sada više ne odgovara i da želiš da s tim prestane. ponudi joj neku alternativu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mogu probat. mislim da će ići jako jako teško. čini mi se da joj je to igranje s drugom jednako važno kao i samo dojenje

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moj je počeo prije par dana. I viče Duu Duu (nema vremena reć do kraja) A noćas sam mu ponudila desnu ali ne, on si je zabrijao na lijevu. I veli: Mama, tu. i tapše po jastuku. Pa sam se morala premjestiti na tu stranu, a on se istovremeno spentrao sav sretan prek mene na drugu stranu i veselo prionuo. Iako, ponekad mi se učini da stvarno ima malo manje mlijeka sada

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    same here
    ja sam tome stala na kraj tako da kazem 'svaku samo po jednom'... treba ga podsjetiti i buni se nekad ali - prihvaca dogovor...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    e to sam bila srezala u korijenu jer je prelazilo moje granice. frkanje druge bradavice je kod mene jednostavno zabranjeno
    isto i kod mene...

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Osim prešaltavanja, ima još jedan "hobi": jednu cica, a na drugoj gnječi bradavicu, pa ih zamijeni
    Tako i E.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tiwi - tak je i nama krenulo: do trudnoće je uvijek bio zadovoljan samo s jednom, a sada kada pojede jednu, onda ju poklopi i veli "dugu" pa se ili prebaci preko mene i trbuha ili čeka da mu se ja maknem, aon otkotrlja na drugu stranu kreveta ispod mene...
    A jutros je htio i treću...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja dam samo jednu. jucer su slucajno obje bile vani istovremeno i mogu reci da se gospon skroz zblesio. imao je nebulozan osmjeh, govorio "sisi" i nije se mogao odluciti koju ce. pa sam jednu spremila da ga ne zbunjujem.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    A jutros je htio i treću...
    je je ima toga i kod nas, ja ležim na desnom boku, pa mu se samo još malo okrenem za drugu, a ponekad me sam okreće ne istu stranu u potrazi za trećom

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Linduška se obavezno šalta s jedne na "kuku" (drugu) i nikad ne zaboravi "jakuk" (jastuk) koji se također šalta s jedne na drugu stranu.

Diranje bradavica mi je brrrr... ne daaaam!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sad par dana gledamo tv, odnosno njenu fifi i cikimo. tak se lijepo stisne i sklupča kraj mene i papa te gleda, kroz zube govori.

slatko da slađe ne može.

onda premještanje, pa dalje...

sva seća svijeta!

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I kod nas je prešaltavanje aktualno, i to traje sigurno više od godinu dana. Moj mali šef svojim naređivačkim tonom kaže daj cice....odmah!. Pitam ga ja koju će, on kaže prvo livu i nakon pola minute se digne sad decnu. I tako više puta...

Diranje bradavica mi je nedopustivo, pokušava on, stalno gura rukice i to je prava borba, njegova ruka protiv moje, ali mama pobjeđuje.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Riana, tako i mi znamo gledat crtić, čitat ...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

J. traži "dugu" i do 10-ak puta uzastopno, sve u roku od 15-ak min. budući da iz desne imam kasniji let down, ispočetka sam mislila da je rano odustajanje povezano s tim, ali dešava se i s lijevom.
    a na ovo s bradavicama se ježim, samo na pomisao, tako da drugu branim odjećom, a ako ni to nije dovoljno, stavim nadlakticu preko nje i ne može mi ništa

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    ja dam samo jednu. jucer su slucajno obje bile vani istovremeno i mogu reci da se gospon skroz zblesio. imao je nebulozan osmjeh, govorio "sisi" i nije se mogao odluciti koju ce. pa sam jednu spremila da ga ne zbunjujem.
    Identično. Raspameti se kad vidi obje.
    Nema kod nas šaltanja. O'š, ne'š - Bangladeš. Kao da mi nije dosta guranje prsta u pupak do kralježnice, masakriranje madeža, štipanje...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    O'š, ne'š - Bangladeš
    nemajko nepožrtvovna

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Šaltanje i kod nas apsolutni hit. Samo si ona odmah izvadi obje pa ni ne trepnuvši, s jedne se ko munja prebaci na drugu. Lijeva sve više šteka (ja kriva jer mi bilo najzgodnije na desnoj strani ju nositi), kuži to i ona i uvijek pocica desnu, ali lijeva joj je tu samo zbog šaltanja.

Kad je počela s masiranjem suprotne bradavice, bilo mi je to simpa i slatko, ali onda je počela to raditi i po noći kad mi se kosa dizala od toga (brrrrr), pa sam odmah ukinula bilo kakvu igru toga tipa.

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš dobro da sam ovdje virnula jer sam isto pitanje htjela postaviti u općenito dojenje.
    Malo leži, posisa i odmah se ustaje na sve četiri, gura me da se okrenem na leđa, s obje ruke mi zadigne majicu i onda se poprijeko prebaci preko mene i sisa onu dalju, ustaje se na noge, vrti guzom, penje se po meni, onda legne i kopa mi po pupku (ARGHHH!!) i sve ispočetka.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ovo mi je super zanimljivo, s obzirom da smo i mi imali tu fazu koja me izluđivala posebno po noći, jer mi nije dao da zaspim.
    nisam imala pojma da toliko druge djece ima istu foru!

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I moja cicalica se šalta,a i mazi/prčka po drugoj...šta su svi isti?Dobro je znati

Jelka super ti je avatar.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    šta su svi isti?Dobro je znati

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    Jelka super ti je avatar.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Damir ne traži da dira drugu bradavicu već ušnu resicu
    Al kad se nacicava po više od 15-20 min, a nema mlika nego samo melja bradavicu u ustima onda mi je to sve UF !
    Inače mijenja kad mu nestane mlijeka, čini se, kad počne češće, ja tražim da se cike odmore. Tu se složimo il ne složimo pa nekad bude po mom, a nekad po njegovom

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj se ne salta. onu koju pocne tu i zavrsi. ja odredujem koju ce, obzirom na to koliko je vremena proslo od proslog cicanja i koliko je pocicao.

ja mislim da on ni nema pojma da ima dvije cice

jos ne govori pa se ni tak ne moze izjasniti.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

karlo isto stalno šalta i kad mu ja ne dam on me sam počne potezat za drugu sisu i šta ću onda popustim 8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Citiraj marta prvotno napisa
    Identično. Raspameti se kad vidi obje.
    Nema kod nas šaltanja. O'š, ne'š - Bangladeš. Kao da mi nije dosta guranje prsta u pupak do kralježnice, masakriranje madeža, štipanje...
    pih....zar ono nakon sto posisa i kaze "papa tita" da pusu i spusti majicu ne zasjenjuje i pupak i nokat i kopanje madeza i cupkanje i guranje prsta uz bradavicu...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Anji danas nisu ni dvije bile dovoljne, nego je trazila i trecu u grudnjaku

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •