Uz sve ove mučnine danas sam primjetila da mi ustvari jedino mlijeko paše...
popila sam litru i pol,cijelu bocu svježeg mlijeka...neću reklamirat kojeg....
Jel to previše?
Puno mi je lakše od njega...umiri mi stomak..
Uz sve ove mučnine danas sam primjetila da mi ustvari jedino mlijeko paše...
popila sam litru i pol,cijelu bocu svježeg mlijeka...neću reklamirat kojeg....
Jel to previše?
Puno mi je lakše od njega...umiri mi stomak..
ne kuzim u cemu je problem. kad sam ja bila trudna izbjegavala sam koziji sir i sushi, dakle sirovu ribu, školjke bas i ne jedem pa onda se nisam nesto posebno odricala. uglavnom za mlijeko nisam nikad cula da se ne smije. ovo dvoje je nesto sto sam zakljucila na predavanju iz virologije da je fakat pozeljno izbjegavati kao i macke, ako nisi s njima vec dosad svkodnevno bila u kontaktu. sad ne znam da li sam ti sta pomogla.
Gago, ne brini se zbog količine mlijeka kojeg popiješ jer tvoje tijelo najbolje zna što ti odgovara. Ako se ti osjećaš bolje kada ga popiješ (bez obzira na količinu, s obzirom da se radi o mlijeku) onda je to u redu. Moja gin uvijek mi naglasi da slušam svoje tijelo. Ja sam mlijeko počela više piti u 18-tom tjednu (a tada se počinju razvijati i pupoljci za trajne zube, poslije sam to pročitala na forumu) i moje tijelo mi je samo reklo da trebam više kalcija. Zato, slušaj samo šta tvoje tijelo traži i pazi utoliko da to ne bude nešto štetno, za mlijeko ne moraš brinuti.
Gago,samo navali na mljiečne proizvode.to su takve gluposti da ti mogu škoditi.ja sam se u prvoj trudnoći davila u mljiečnim proizvodima a sad kad sam u drugoj trudnoći malo me više čapava povrče i voće.naravno da konzumiram i mliječne proizvode. i to samo iz dućana koji su provjereni. :D
neće ti naškoditi ništa što ti paše: organizam najčešće sam traži ono što mu odgovara.
samo, pazi da se jako ne udebljaš... od mlijeka se bubri ko krafnica![]()
jel nije Gago svojedobno ovorila topic s pitanjem kako da se udeblja? :Dapricot prvotno napisa
od puno mljeka i voćaapricot prvotno napisa
isprobano
ne shvaćam ti ja takve ozbiljno 8)dorotea24 prvotno napisa
da cure ali Gago se i udebljala.... :D
Ali otkako su počele mučnine tri kile izgubila...nadoknadit ću sve kad prestanu mučnine![]()