Podižem, ali kao da nikoga nema...
Sa full pozitivnim stavom krenuli mi u vrtić i od prvog dana: 'zašto dijete još doji? znate da su rekli na roditeljskom da se to treba smanjiti? to vam govorimo za njegovo dobro?' Ha! Baš!
a skroz im je ok kad im se u onoj kartonskoj kutiji koja je skroz nehigijenska dude pomiješaju!!!
Bila sam prisutna kad je teta ispitivala jednog tatu jesu li oni uzeli svoju dudu jučer doma i jesu li sigurni da je to od njihovog djeteta. Fuj!
Moj D ne žica nikoga drugog cicu ni za spavanje ni za utjehu ni za jelo. Zaspivao je sa svima koji su ga čuvali, ako koji dan nije spavao ili je manje je nije neznamkakva katastrofa. Kad je gladan, zna pokazati lonac ili tanjur i tražiti.Ali tete to ne tangira. Ponavljaju mi svoje kao da sam balavica, moj se stav i zahtjevi ne uvažavaju.
Sutra nek mi dragi Bog da snage da im kažem što očekujem od njih ili idem ravno k ravnateljici!
I što to znači 'smanjiti dojenje'? Neka mi,prosim, netko objasni. Da stavim ventil na cicu? Da ga pustim da urla za svako drugo traženje? Da ga izmlatim po peleni? - ovo je, naravno, sarkazam.
Očajna sam kad i pomislim da se možda ručak odvija kao kod Vitekovih teta.