Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Krvarenje usred ciklusa?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Krvarenje usred ciklusa?

Curke, pliz, surfala sam po topicima ali nisam našla jel netko imao ovakva iskustva:
    Sredina mi je ciklusa i jučer sam počela krvariti. Svjetlocrvena krv, sa dijelovima tkiva, nekad u dugačkim trakicama,ne baš jako, popije dnevni uložak, ne trebam veći. Danas isto cijeli dan curi, lagano sam napeta u trbuhu i nemam pojma kaj bi to bilo.

Kontracepcijske tablete ne pijem već godinama, jedina nazovi kontracepcija nam je "rikverc" jer si ja želim još jednan mali topli, mirisni smotuljak da se "slučajno" prihefta 8)
    Doduše, imala sam jako stresan tjedan na poslu, možda je od toga?
    A možda sam ipak trudna, a možda su u šumi

Zvala sam ginićku ali je bila u užasnoj gužvi i jedino kaj sam mogla je naručiti se za ponedjeljak.
    Pa mi sad vrag ne da mora, ipak se brinem kaj mi je, zakaj uvijek gluposti padaju u vikend :/

Ima netko slično iskustvo, pliz, recite da to nije niš

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni menzes traje od 10.9.

idući tjedan idem liječniku.

prvih tjedan dana svijetlocrvena krv i dovoljan mali platneni uložak, u pon 17.9. potop, promočio najveći newmoon

sad je u tragovima..

ja se tješim da je to početak klimaksa ( nasljedno u obitelji-menzes gotov do 40 )

ili je neka boleština grozomornog tipa

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Može ti bit sto stvari, a najvjerojatnije nije ništa - od hormonalnog poremećaja, do ozljede neke vaginalne žilice ako je odnos bio malo grublji, neke žene malo krvaruckaju prilikom ovulacije (ali tad ne bi imala menstrualne grčeve) itd. Meni je jednom bilo - reklo mi da je to vjerojatno ozlijeda neke žilice, ali meni je išlo bez tih menstrualnih grčeva. Možda ti se poremetio ciklus pa će upast jedan kraći. Neke žene imaju grčeve i implantacijsko krvarenje pri trudnoći. Tko bi znao... možda ovo, možda ono, nema šanse da se ovako napamet zna bez pregleda, ultrazvuka i ev. vađenja hormona.l Najbolje će znati tvoja doktorica, ali ne izgleda mi to ništa strašno ni neviđeno. Sretno!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fala, curke

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potpisujem inu33, moze biti svasta....
    ne zelim te plasiti meni se jednom tako desilo, bila je cista na jajniku, cokoladna, koju su kasnije lapr odstranili, zato, jedino ti na pregledu mogu tocno utvrditi dijagnozu. jer, mozda stvarno nije nista alarmantno....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jes, može biti i to. Ali bez UZV-a to ostaje u sferi - može bit ovo, može bit ono, možda su indijanci u šumi itd. .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jednom dobila mengu točno na dan kad mi je trebala bit ovulacija :shock:
    malo slabijeg intenziteta , bila kod ginića i on ( nakon pretraga )
    potvrdio da je bila menga
    bilo jednom i nikad poslije

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

glasam za ovulacijsko krvarenje i uredno odradjen sex bez zastite

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    ja ti od srca želim isto

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zabrinutost mi je ubila libido, pa sam ovaj vlak propustila, al drugi put neću omanuti

Ali bila si u pravu - veli ginićka da je to školski primjer ovulacijskog krvarenja i to je to. Eto, uplaših se bez veze, a svima vama hvala na javljanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •