Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 157

Tema: ZPB 2005. (17. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma nema slika mojih kad ja neznam staviti.
    Nismo išli doktoru jer sam ja zaglavila na sastanku. Ići ćemo u četvrtak (bez brige da bi ja već odavno bila da mislim da je nekaj ozbiljnije - nemaju ni temperaturu. "Samo" kašljemo)

Bili su moji pa im je djeda peao (pjevao) i svirao tau (gitaru). Kako se ta mala bića mogu preseravati to je nekaj strašno hodaju po okolo i prave se važni. I naravno svakonočni cirkus oko spavanja - nećeeee, nećeee. "Kaka" "trebaš kakat" "da" i onda iznenada svi troje trebaju kakat (uključujući one koji su kakali prije 20 minuta)...
    Najbolje je u zadnje vrijeme kad netko vrišti a drugi bi spavali npr: aaaaaaaaaaaaa (urla Mislav) i onda iz mraka čujete "Tita" Šuti"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    može, a tebe ću pozvati na red ako ne bude točno ovako!
    Ajde

MB-nekad vam zavidim na vašem "cirkusu" !

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Btw-ja sam inače specijalac za utješiti nekoga,ali sebe zato

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    MB-nekad vam zavidim na vašem "cirkusu" !
    i ja 8)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

A šta je s testisima od Kiara??
    mene isto zanima

NINA80 stavljaj slike sto prije!
    ja sam ganjala MM mjesecima i na kraju mi je pomogao
    kad se samo sjetim koliko sam mu dosadjivala
    a nase mama sa ZPB-ica bile nestrpljive...

yasmin mogu si samo zamisliti kako ti je...
    vjerojatno se ispreplicu razliciti osjecaji... nestrpljene, radost, tuga al izdrzi jos malo

ja ovih dana prvo pogledam jel ima tvojih postova pa onda krenem citati
    cim te ne bude duze pocinjem sumnjati

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

vi se tak raspisale a ja tek sad ulovila komp.
    A šta je s testisima od Kiara??
    zadnji dan, par sati prije izlaska iz rodilišta ( a bili smo 8 dana ) su mi rekli da su mu testisi i piša premali i kao doći će mi još prije izlaska sve objasniti, došla je sestra koja je rekla da mi ona nesmije ništa reći, ali će mi ako ne dr onda sestra kod oblačenja. međutim ona mi je rekla da su mi oni sve objasnili pa ona neće ponavljati, kad sam joj rekla da nisu i da sam tek danas saznala ona je rekla da tako i tako moram za mjesec na kon. zbog žutice pa da će mi onda dr. međutim na toj kon. me dr opro ko kakvu balavicu da kakvo sam to ime dala djetetu uz toliko ljepih hr imena :? na šta sam pukla i rekla mu vi rađajte pa dajite. kad sam ga pitala šta znači to na otpusnom , da nek se javim pedijatru pa će me on prosljediti dalje. međutim naš pedijatar je rekao da znači da su premaleni, ali da on ne vidi tu problem jer je on rođen kao manja beba pa to se zna desiti ali to kroz neko vrijeme sve naraste kako bi trebalo biti i bitno je da su spušteni testisi što kod njega jesu. ali to mene stalno kopa i bojim se kako će mu biti kad naraste ( u šali kad sam bolje onda mu tepam da će biti tehničar kad mu fali sad mm, a poslje cm - iako se zbilja nadam da će narasti) a pošto smo prijatelji s pedijatrom i on vidi da mi je to koma pa mi je reko da ćemo ić kod specijaliste da mi ona sve objasni. koliko mi to smeta možete mislit kad ga ne premotavam ako je neko u blizini.
    neznam dal me kužite al to mi je koma i uopće neznam kak sam smogla hrabrosti vam uopće priznati.
    na GO kad smo bili mislila sam da će me neko optužiti za pedofiliju jer sam gledala jel to fakat velika razlika. a neznam šta da vam velim već da mi je muka, da sebe okrivljavam , a niko me ne kuži. ma sad sam i

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

**mial**

ne,ne

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

koliko puta znam reci: "ah ta danasnja medicina svasta je moguce"
    ne kuzim se u medicinu, razumijem tvoju zabrinutost i nadam se da ce sve biti ok

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

haribo hvala a i ja se nadam, a najviše da nam medicina uopće neće trebati

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mial...
    a ne mogu vjerovati kaj pričaš...
    a još sam i pod dojmom mojih jesenskih trudnica i mjera njihove djece koje eto nisu baš onako kako njihovom ginekologu piše u knjizi pa ih naplaše da bebe imaju preveliku glavu i prekratke noge...
    a one redom sve prvorotkinje i misle da će roditi aliene sa svim mogućim gen. poremećajima,

meni nitko tko nosi bijelu kutu nije rekao da ivan ima malu pišu, no uspoređujući sa drugom djecom, vidim d aje među "manjima"
    a kaj sad, morati će to nadoknađivati na druge načine
    osim toga Kiar je tek beba, a ni ivan baš nije odrastao dečko
    a kad se sjetim kakvih problema sa zdravljem neka djeca imaju ovo mi više nije ni na kraj pameti

evo i ja se pridružujem klubu onih koji tješe druge...

mial

a za doktora koji zabada nos gdje mu nije mjestoi samo kaj on uopće ima komentirati dječje ime? :?

MB ivan u vrtiću radi slično, kad dođe teta s aklopom on odjednom mora piškiti, kakati i slično, ajde fala bogu sa odlaskom na spavanje nemamo problema,,,pljuc, pljuc

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    yasmin hvala. joj da samo znaš šta su meni napravili kad sam s Kiarom bila trudna... da nisam imala već Kalu vjerovatno bi završila u ludari i to u 7 mj tr. samo u kratko na jednom jedinom pregledu su mi rekli da mi djete ima: cistu na mozgu, tumor na mozgu, srčanu manu, davnov sindrom, glava i tijelo rastu a ruke i noge ne - sve ovo odjednom .
    da bi mi nakon 2 tjedna na kontroli rekla jedna divna dr, koja mi je bila i na porodu, beba je samo bila u fazi ljenosti rasta i beba vam nikad ne raste proporcionalno, a za kolegicu neznam šta da vam kažem ima nas svakakvih.
    dal uopće trebam komentirati ? !
    mogu samo reći da sam u americi sad bi bila vjerovatno bogatašica, a kod nas nakon što sam došla k sebi nisam ni u novine htjela samo da sve prođe ok, možda sam i zato malo osjetljivija s Kiarovimjajčekima i pišom.
    a jedan frend mi reko dsa je i njemu tako bilo do puberteta i onda je u pubertetu narasto vidno- e sad dal govori istinu nisam provjeravala
    ma ti dr kao da ponekad nemaju blage veze o svom poslu. a i ne kužim ja njih kako oni to sve vele trudnicama ko ono dobar dan a znaju da su trudnice ipak malo drugačije jer kad počnu pucati hormoni. izgleda da ih je većina markirala psihologiju ili je uopće nemaju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mial-šta reći...a opet,mislim da je Kiar još maleni i da sve bude naraslo baš kako treba,ne sekiraj,bitno da je on zdrav,a veličina ionako nije važna,zar ne!!?
    A o tome što su ti govorili doktori-prestrašno pa to je nešto najgore što sam čula. Bogu hvala pa nije bilo istine u tome,a mogu samo zamisliti kako si se osjećala

Kod nas kiša,mm kreće za Zagreb,što znači da nemam auto i jako sam jer ako ne prestane kiša moramo biti doma,što mi se baš i ne da. Vraća se tek sutra što znači da spavam s Rokom .Oko nas svi bolesni tako da danas vjerojatno soliramo
    Ali zato imam vas

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja čekam Kalinu kakicu, ali mislim da dočekati neću jer joj je moja mama dala jučer čok. za kuhanje. a nebi imala ništa za reči da nije bila s nama kod dr.
    i kod nas je vrijeme samo što nepočne padati i niš mi se neda, a trebala bi svašta
    trak

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mial, no sikiriki radi piše, a ne moj, ni slučajno da malac skuži kako te to zabrinjava...sve će to doći na svoje...uopće ne sumnjam da će frajer sve nadoknaditi, na najbolji mogući način, bez djelovanja suvremene medicine....za "doktore"-generalno
    Jure je još na Šolti, kaže dida da je dva puta kakao, bez problema.
    svima

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i kod nas vrijeme bljak

imali smo prije podne drustvo al Kristijan nije bio zainteresuran za igru sa malom Ivom (mislim mladja je ali ne puno manja)

presjedio je vani u hodniku u kolicima :?

u zadnje vrijeme ga Iva ljubi a i on nju , vise ga ne grize valjda ju je prosla faza...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi i dalje solo,nema šta već nismo napravili-kuhali,izvadili veš iz perilice,igrali se s plastelinom,pogledali crtić....kad ne možemo van onda vrijeme tako sporo prolazi,mislim da će popodne biti ljepše pa da malo šmugnemo nekuda,a ako bude padala odosmo s kišobranom 8)

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MIAL nemoj biti tuzna,znam da te sve to brine al prerano je za neke dijagnoze,istina je da bi kao majka trebala napraviti sve za dijete pa i te kontrole da si sigurnija, da ti danas-sutra ne veli da se nisi dovoljno brinula :shock: a za doktore me vise nista ne moze iznenadit toliko je propusta... misli pozitivno

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

drage moje na kojem ste vi planetu :? kod nas je suncano al vjetrovito do sad smo se luftali vani.YAS-i mi na Viru,Prezide.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo ma Marsu

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mi smo ma Marsu
    a mi jos malo u zemlji snova

Kristijan se vrti po krevetu a ja se umirila ko bubica da ga ne ometam, nadam se da ce zaspati...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj sin zaspao u pola 3 nakon pola sata pjevanja po krevetu,nije ni čudo da mu je toliko trebalo kad se probudio u pola 10,a nismo nigdje bili !

Digli smo u videoklubu crtić "Uskršnji zec dolazi u grad" ("The Easter Bunny Is Coming to Town") i mogu vam reći da je genijalan,pa toplo preporučam!! Jel gledao netko??

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    drage moje na kojem ste vi planetu :? kod nas je suncano al vjetrovito do sad smo se luftali vani.YAS-i mi na Viru,Prezide.
    i mi isto u Prezidi?!
    koja ulica? može i na pp

i MB i trojci isto na viru, a zadnje dvije godine i Josie

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ooooooooo yas počelo je odbrojavanje jesi sve spakirala i pripremila robicu?
    pazi ti njih kak se one skupljaju na moru ? !
    što se tiče mog miša evo ja sam to vama se izjadala inaće je sve u meni, kad se sve to desilo na samom početku MM sam rekla gle ti više nemoraš nikog zavoditi, a ak malom bu falilo ja capnem tebi pa nek djete ima. njegov komentar: ti si luda baba!
    Kala zaspala u 3 a probudila se u 6,45 . ja se ponadala da će ranije al mi mama tu bila i onda niš od toga.
    Kala nema više proljev :D , sve joj se smirilo.
    ah da ju malo pohvalim jučer popodne je spavala bez pelene i nije se popiškila. sad je počela obavezno prijavljivati kad ide piškit i kakati na malu školju i sve obavi sama jedino mene zove kad se pokaka da joj obrišem guzu. ajme cure pa ja nemrem vjerovati pelene

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

:D :D za Kalu i pelenama

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hej Mial, ne brini se. Imam par rodjaka pubertetlija koji su bili sitne bebice-sad su obojica dvometraši, a još nemaju ni 17 godina. Hormoni čuda rade, a oni se uključuju tek bitno kasnije.
    Moja je mama tako brinula oko oba moja brata, čak je starijeg, jadnička, vodila i doktoru-jer mu je piša premala. Ni jedan od njih nikad nije imao nikakvih problema vezano za sex i cure (valjda im je sve poslije naraslo, ja nisam zagledala ).

Vidim padaju dogovori za more. Ja more neću vidjeti do sljedećeg ljeta, osim možda malo u Istri (Vrsar). Ljetuje li još netko na Visu. Ako ne, najtoplije preporučujem.

Yasmin, its a final countdown (na-na-na-naaa, na-na-na-na-na...)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobro jutro svima!
    Već mi je neugodno pisati da ne stignem sve pročitati ....
    Na poslu ludnica i gužva, doma nemam vremena na komp.
    Kod nas po starom, moja bolna točka, kakanje u pelenu još je uvijek bolna, nikakvog pomaka tu nema.
    Lea ok, čini mi se da konačno izbijaju donje petice, kaže da je ne boli.
    Ovaj dugi vikend u 10.mj. smo u Istri, hotel Istra na Cvrenom otoku pa ako tko ide javite se!
    Mial i Kiar
    Yasmin......još malooooooo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Točkice-baš mi falite i žao mi je što ne stigneš više biti s nama

Ja sam samljevena od spavanja sa Rokom,2 puta me klepio nogom, oko 5 je u snu vikao da mu dam vlak a probudio se u 9. Srećom pa se mm vraća danas jer ovo nije za mene

Yas-kako si? Šta radi Lucija?

Mial-super za Kalu :D i da nalazi budu negativni,a za pelene opet

Stijena-jeste stigli višeeeee???

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Kala jutros dobila nove flomiće i voštane bojice. dok sam ja izvadila veš iz mašie mačka se našminkla i nalakirala nokte s flomasterima. "šlog" me skoro strefijo!
    evo već dva dana me pita: idem u vutić? dođem tamo reći teti Canji evo ja došo! - već joj je dosta biti doma.
    evo ja napokon dočekala kišni dan e sad kad bi me neko natjerao na peglanje, al moram

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dok ja napišem društvance se skupilo :D
    tanjads ah nadam se da će tako biti i nama
    nikad nisam bila opsjednuta veličinom, a gle me sad . . .
    Točkice nadam se da ćete uskoro početi kakati i van pelene, Kala kad je krenula u tutu krenula sa svime
    Trak meni ti je tako skoro svaku noć. pošto su nam spojeni kreveti s jedne strane Kala s druge MM, do podne samo dolazim k sebi ,

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

evo mene back, naravno nije me bilo skoro dva tjedna...prošli vikend bila u Beogradu da vidim bebu od rođake MM, nije bilo loše, ali me brate koštalo naravno po povratku mama mi javlja da je Dino bolestan, vadili bris ništa, krv, leukociti pali, kažu viroza, temperatura 5 dana okruglo...evo ja danas stigla na posao, samo me zivkali Dino ostao u vrtiću nije bilo nekih većih problema...nadam se da ste vi dobro..ah da i sinoć smo bili u cikusu zaspao je snom pravednika, sve što se dalo jahati on je jahao

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pozdrav svima, ja sam se tek probudila, zapravo od kada ivan opet ide u vrtić imam dva jutra
    jedno oko pola 7, danas iznimno u pola 6 jer se i ivan nešto meškoljio, i jedno između 10 i 11 sati, jer zaspim negdje oko pola 9 nakon doručka i pregledavanja neta

lucija je full aktivna, cijela utroba me boli od ritanja, nema smirivanja, nije bilo ni s ivanom pred porod tako da ne znam što bih mislila, ja bih što prije da idem u rodilište, no ko da se mene pita

sutra imam pregled i jako me zanima da li sam pri kraju

jučer je bio i roditeljski u vrtiću, sve super samo ivan tamo uopće ne jede, kažu tete prije je barem jeo meso ili neka jela, a sad ništa, za izluditi
    kad dođe doma nekada se najede onoga što ja skuhama ali evo npr jučer kaže mm pojeo od cijelog ručka samo čisto tijesto, bez mesa, umaka, salate, samo tijesto
    navečer žitaric ei mlijeko, između malo iscjeđenog soka kojeg pomiješam sa kupovnim kako bi ga popio, par štapića i to je to...
    čupam kosu...

stvari su sve spremljene i čekaju

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yas napišem ti ja pol posta i odem hranit malog a Kala zgasi komp.
    Kala je bila užasno nemirnana sve strane sam ju osjetila, ona sitna a ja ogromna do zadnje sekunde se vrtila i lupala bome se ona meni nije pred porod smirila. a Kiara sam osjetila samo navećer i to kad je štucao uvijek u isto vrijeme kod njega brojanje udaraca nije bilo moguće.
    ajde super sam ćeš nam se malo i naspavati samo tako odmaraj
    a za Ivana ma ne brini, nek jede ono što mu paše, tako i Kala ima dana kad samo mlati po tjestu bez ičeg, onda samo po salati, nekad neće ništa, a nekad isprazni fižider, možda je utjecaj vremena, punog mjeseca klinci to puno jaće osjete nego mi. bitno da jede bar nešto, tu naravno ne mislim na slatko
    bera

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mial, ma ne tjeram ja njega niti forsiram, znam da i od toga nema ništa
    na žalost to je kod nas "faza" koja traje već skoro godinu dana

faza sa minimalno povrća, voća i mliječnih proizvoda ako izuzmem mlijeko kojeg popije puno
    ma što je najgore on neće ništa novo probati, pa čak ni slatkiš koji nije prije jeo, a da ne govorim o nečem drugom i onda kad pregladni udri po mlijeku a ako mu uskratim i probam dati bilo što drugo to je prava drama

do nedavno je tamanio meso na sve moguće načine, sad i njega probire

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

O moja Yasmin, kao da Leu opisuješ....
    Dok je cicala jela je super a onda muke. Mlijekom se nalijeva, ništa novo neće, čokoladu bi jela dan i noć.
    Idemo iz faze "jedem da preživim" do faze "jedem nešto mrvicu više nego u prvoj fazi"... :/

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

svima...bas si mislim kak bi trebala nabavit kisnu kabanicu za Matea,jutros sam ga ostavila samog u kuci da odem do ducana :shock:nije me bilo 10min a kuca je bila na mjestu ,mm nije odusevljen sto sam ga ostavila!! cjelo jutro vrtimo dvd od nase svadbe sad mu je to otkrice mama&tata na tv-u,plesemo,pjevamo,mama pjeva on guguce(nema sluha to na tatu)SVIMA

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nina-svaka čast na hrabrosti. Ja svog ne bi mogla ni minut ostaviti samog; drugo je kad sam u kupatilu a on u sobi,a drugačije kad uopće nisam doma A šta da si je nešto napravio....?ne želim pametovati,ali mislim da su oni još jako mali da bi ostali sami bez nadzora :/

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

TOCKICA-kod nas je bilo obratno,dok je cicao NISTA nije jeo mi smo se cudili :shock: od ceg raste,a sad jede,trpa u usta sve sto ima,kao da je bilo gladno sve vrijeme dok je cicalo a sad to nadoknađuje

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

TRAK-normalno da me je strah al lijepo sam mu objasnila da mama ide u ducan po kruh i krafnu,a on ce gledati crtic kak sam ga ostavila tak sam ga i nasla,dosta smo strogi ja manje tata vise pa mu nepada na pamet otvarati ladicar u kuhinji ili slicno.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

NINA zaista, ovo je dobronamjerno, nemoj se ljutiti što reagiram
    djeca su nepredvidiva, u trenu se dogodi zlo

evo moj nećak, a mama mu je bila doma, je uzeo ključeve od auta izašao u dvorište (bilo je ljeto, vrata otvorena a imamo dobro ograđeno dvorište)
    ušao u auto i upalio ga, tada je imao dvije i pol godine, u 12. mjesecu puni 3)

mala godinu i pol od moje sestrične je dok su oni bili doma izašla kroz vrata van, otišla u dvorište iz dvorišta na cestu pred auto koji je stao jer je to kvart sa obit. kućama i ne vozi se brzo (barem neki ne) čovjek se izbezumio, dijete samo u štramplicama, uzeo ju je na ruke i tad su ovi moji istrčali, tata je mislio da mama pazi i obratno
    i sjetila bih se još puno toga, npr. klinac koji je na sebe prevrnuo niski ormarić sa tv-om i još puno puno toga...

NINA, nadam se da se ne ljutiš, zaista ne volim davati savjete ako me netko ne traži, ali nisam mogla ne reagirati

točkice, znači i lea je takva, meni mama kaže da sam i ja bila teška za jelo, što da vam kažem kad sam sa 18 kila krenula u 1. razred, jedva me primili
    mm je jako izbirljiv ali smo se od početka trudili to sakriti od ivana i razviti mu dobre navike, i sve je funkcioniralo do godinu i pol (slučajno ili ne tada kreće u vrtić) jeo je i sir i jogurt, namaze, povrće sve što postoji, naranče, mandarine, ma gotovo sve i odjednom rez, preko noći
    najgore je to što često ima proljev epa me to sev izbezumljiuje jer možda postoji poveznica, a d ane pričam da i kad aima proljev pije mlijeko jer ništa drugo neće, zato nam valjd ai traju dulje nego drugima, eto priznajem, sa svim do sada sam se znala nositi, sve smo bez problema riješavali u hodu, ali ovo sa hranom osjećam se kao taoc njegove prehrane i bojim se išta pokušati promijeniti

ako sam ja nešto krivo radila voljela bih to znati da s drugom bebom ne napravim isto...

:/

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

molim zanemariti moje greške u pisanju, brzo tipkam, neda mi se ispravljati, a očito je i da imam neki feler u glavi:shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hm...ne znam kako bi pomogla malim "nejedačima",zaista nikada s tim nismo imali problema (kuc,pljuc),kod nas je opet "problem" što Roko hoće stalno jesti,pa se mi sakrivamo kad jedemo jer on poslije svog ručka traži još!
    Yas-a jel bolje jede u društvu možda? Pored Roka sva djeca koja ne jedu inače dobro,jedu bez problema kad njega vide kako tamani...a ništa...ajte spakirajte djecu,stavite ih na vlak i vratim vam ih kad se odluče sve jesti
    Malo se ja šalim,bez ljutnje,sumoran mi dan,pa da ga razveselim

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ako negdje ima društvo to je onda u vrtiću, i jedino je ivan nejedač
    i to kronični...
    ma što bih se ljutila...poslušam sve, a vjeruj da nema što nisam isprobala...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

TRA nije ti ni loša ideja, čekaj da se rodi lucija, pošaljem ti ih oboje

tako i tako tebe pozivam na red ako Luce bude zahtjevna beba kao što je bio ivan
    a za ivana si se upravo javila da mu riješiš problem prehrane

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    TRA nije ti ni loša ideja, čekaj da se rodi lucija, pošaljem ti ih oboje

tako i tako tebe pozivam na red ako Luce bude zahtjevna beba kao što je bio ivan
    a za ivana si se upravo javila da mu riješiš problem prehrane
    O blago meni-od majke jednog djeteta,naglo postadoh majka troje :shock:

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    ,jutros sam ga ostavila samog u kuci da odem do ducana :shock:nije me bilo 10min a kuca je bila na mjestu ,mm nije odusevljen sto sam ga ostavila!!
    :shock:
    ja sam stvarno poprilično opuštena...al, ovo se ipak ne bih usudila.
    Jedva ga ostavim u dnevnom gledati crtani dok se ujutro tuširam i spremam za posao.
    Sorry, al mislim da je za ostavljanje bez ikakvog nadzora prerano...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra još ti ja pošaljem svoje pa da vidiš zabave - majka šestoro

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

yas onda su kod vas problem geni, zato si ti tak ljepa trudnica. ma da kakve greške šta ćemo sad i na to gledati, ja se truddim dobro napisati a kad poslje pročitam crvenim se ko semafor,
    nina neznam neznam
    čuj trak ak ti još ko pošalje svoje bit će veselo

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Tra još ti ja pošaljem svoje pa da vidiš zabave - majka šestoro
    aha sam rekla

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ideššššš,postala sam hiper mama :D

Nina80-bez ljutnje na nas,cure su ti sve rekle,ako ikako možeš,probaj ga ne ostavljati samoga,dovoljan je sekund da se nešto loše dogodi. Mislim,može se dogoditi svakako ali kad je solo šanse su ogromne

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kod nas je sa jelom nekad nekako
    evo danas nije bas nesto pretjerano pojeo za rucak al pretpostavljam da ce za veceru sam traziti
    obicno je tako i ja ne forsiram, bar se trudim da ne forsiram
    nije ljubitelj povrca a danas za rucak samo povrce (juha od tikvica i pohane tikvice....imala sam jednu ogromnu tikvicu pa sam ju danas rijesila )

traktorka a ja ti saljem Kristijana na ovikavanje od pelena
    nikako da krenemo s tim :/ , ne zuri mi se a i cekem da se i kod njega dogodi neki "klik" sto bi i meni dalo volje za odvikavanje
    neki dan prije kupanja nije htio piskiti u wc nego mi kaze, drzeci se za pisu:"piskiti u kadu" i ja ga stavim u kadu i on piski :?
    nekad trazi da ga stavim na wc jer hoce piskiti i onda sjedi 10,15 min i nista...
    vecinom je nezainteresiran za piskit u wc...

NINA80 dobro je da se nije nista dogodilo jer djeca su nam jos premala da bi ih ostavljale bez nadzora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •