ma nema slika mojih kad ja neznam staviti.
Nismo išli doktoru jer sam ja zaglavila na sastanku. Ići ćemo u četvrtak (bez brige da bi ja već odavno bila da mislim da je nekaj ozbiljnije - nemaju ni temperaturu. "Samo" kašljemo)
Bili su moji pa im je djeda peao (pjevao) i svirao tau (gitaru). Kako se ta mala bića mogu preseravati to je nekaj strašnohodaju po okolo i prave se važni. I naravno svakonočni cirkus oko spavanja - nećeeee, nećeee. "Kaka" "trebaš kakat" "da" i onda iznenada svi troje trebaju kakat (uključujući one koji su kakali prije 20 minuta)...
![]()
Najbolje je u zadnje vrijeme kad netko vrišti a drugi bi spavali npr: aaaaaaaaaaaaa (urla Mislav) i onda iz mraka čujete "Tita" Šuti"![]()

hodaju po okolo i prave se važni. I naravno svakonočni cirkus oko spavanja - nećeeee, nećeee. "Kaka" "trebaš kakat" "da" i onda iznenada svi troje trebaju kakat (uključujući one koji su kakali prije 20 minuta)...

kaj on uopće ima komentirati dječje ime? :?
jer ako ne prestane kiša moramo biti doma,što mi se baš i ne da. Vraća se tek sutra što znači da spavam s Rokom
.Oko nas svi bolesni tako da danas vjerojatno soliramo
MIAL nemoj biti tuzna,znam da te sve to brine al prerano je za neke dijagnoze,istina je da bi kao majka trebala napraviti sve za dijete pa i te kontrole da si sigurnija, da ti danas-sutra ne veli da se nisi dovoljno brinula :shock: a za doktore me vise nista ne moze iznenadit toliko je propusta...