-
uh, nadam se d ć e ti upaliti ovaj stalni posao u školi
ja pratim oglase da vidim što me čeka sljedeće godine u ovo vrijeme kad će mi polako isticati porodiljni i vidim da iako je počela šk. god još ima puno oglasa
ne bih htjela ni dana ranije odlaziti sa porodiljskog, a opet se bojim da ako budem čekala kraj 10. mjeseca da neće biti posla... :/
ivan je dobro, proljev je izgleda prestao, danas ga 1. dan nema, taman kad smo se pripremili na poslijepodnevni odlazak do pedijatrice
nakon 7 dana i moje je strpljenje došlo kraju, no evo čini se da stvari idu na bolje, a tako i tako mi svaki put kaže isto...
nosić je isto dobar, još mu ide malo ali samo prozirno
ako sve bude o.k. u pon. ide u vrtić, moram vam priznati da sam ovih 10 dana s njim doma kako ne ide u vrtić prilično umorna
jedva dočekam da dođe mm a on nerijetko dođe pojesti i onda opet neki poslić, a što ćete, raditi se mora, moja prof. plaća je malena, nisam uspjela nabiti prosjek jer sam kad je ivan navršio godinu dana dosta dugo radila 2/3 satnice (i to još u privatnoj školi)
zapravo smo sretni da mm ima takv posao da se može nešto raditi u fušu uz redovan posao
uglavnom, osjećam bolove u trtici, nakon dugog hodanja, pritisak prema dolje, zbog toga su mi se i hemeroidi pojačali i ništa više ne pomaže
ostalo sve je da pokucam super!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma