-
nina, nije kao prvi put, kad je već jedno dijete tu trudnoća prođe začas, nezamijećeno gotovo da nema nekih tegoba, jednostavno nemaš kada razmišljati
a ivan zna da imamo bebu, mazi trbuh, da mu pusu, zna da će s eseka zvati Lucija (Vucija po njegovom) ali to je to, mislim d ato smao ponavlja što mu mi govorimo, ne kuži on da će stvarno doć još jedan član obitelji
inače on je ljubitelj Tonka Bonka (crtić) posebice pjesme "To je Tonko Bonko, zaigran, s malim vedrim društvom cijeli dan, Lucija i medo i Riki pas, u vrtu ciče svi u glas..."
i sad kad god spazi moj trbuh, pogotovo kad je gol počne pjevati tu pjesmu, a nekad kaže da su u trbuhu Lucija i medo i riki pas- zamislite gužve!
mial-ivan će svakako dobiti neki poklon od seke, još nisam ništa pribavila, trenutno je lud za prikolicama i kamp kućicama
inače, tvoja djeca mi imaju super imena, i jedno i drugo, nisu uobičajena a opet lijepa
tra, mi smo imali sličnu kašu sa prvom djecom, međutim da se ja osjećam kao ti niti ja ne bih još čekala drugo, ne možeš dok ti se stvari ne poslože, ne bi bilo smisla, kad želja za 2. djetetom bude jača od sjećanja na što bi te moglo čekati sa drugim, onda tek ima smisla ostati trudan
držim fige da se to tebi desi što prije jer iz svega onoga što pišeš znam da si super mama pa zašto ne usrećiti još jedno dijete?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma