vi se tak raspisale a ja tek sad ulovila komp.
zadnji dan, par sati prije izlaska iz rodilišta ( a bili smo 8 dana ) su mi rekli da su mu testisi i piša premali i kao doći će mi još prije izlaska sve objasniti, došla je sestra koja je rekla da mi ona nesmije ništa reći, ali će mi ako ne dr onda sestra kod oblačenja. međutim ona mi je rekla da su mi oni sve objasnili pa ona neće ponavljati, kad sam joj rekla da nisu i da sam tek danas saznala ona je rekla da tako i tako moram za mjesec na kon. zbog žutice pa da će mi onda dr. međutim na toj kon. me dr opro ko kakvu balavicu da kakvo sam to ime dala djetetu uz toliko ljepih hr imena :? na šta sam pukla i rekla mu vi rađajte pa dajite. kad sam ga pitala šta znači to na otpusnom , da nek se javim pedijatru pa će me on prosljediti dalje. međutim naš pedijatar je rekao da znači da su premaleni, ali da on ne vidi tu problem jer je on rođen kao manja beba pa to se zna desiti ali to kroz neko vrijeme sve naraste kako bi trebalo biti i bitno je da su spušteni testisi što kod njega jesu. ali to mene stalno kopa i bojim se kako će mu biti kad naraste ( u šali kad sam bolje onda mu tepam da će biti tehničar kad mu fali sad mm, a poslje cm - iako se zbilja nadam da će narasti) a pošto smo prijatelji s pedijatrom i on vidi da mi je to koma pa mi je reko da ćemo ić kod specijaliste da mi ona sve objasni. koliko mi to smeta možete mislit kad ga ne premotavam ako je neko u blizini.A šta je s testisima od Kiara??
neznam dal me kužite al to mi je koma i uopće neznam kak sam smogla hrabrosti vam uopće priznati.
na GO kad smo bili mislila sam da će me neko optužiti za pedofiliju jer sam gledala jel to fakat velika razlika. a neznam šta da vam velim već da mi je muka, da sebe okrivljavam , a niko me ne kuži. ma sad sam i![]()
![]()
![]()