Bokić!
yasmin hvala. joj da samo znaš šta su meni napravili kad sam s Kiarom bila trudna... da nisam imala već Kalu vjerovatno bi završila u ludari i to u 7 mj tr. samo u kratko na jednom jedinom pregledu su mi rekli da mi djete ima: cistu na mozgu, tumor na mozgu, srčanu manu, davnov sindrom, glava i tijelo rastu a ruke i noge ne - sve ovo odjednom .
da bi mi nakon 2 tjedna na kontroli rekla jedna divna dr, koja mi je bila i na porodu, beba je samo bila u fazi ljenosti rasta i beba vam nikad ne raste proporcionalno, a za kolegicu neznam šta da vam kažem ima nas svakakvih.
dal uopće trebam komentirati ? !
mogu samo reći da sam u americi sad bi bila vjerovatno bogatašica, a kod nas nakon što sam došla k sebi nisam ni u novine htjela samo da sve prođe ok, možda sam i zato malo osjetljivija s Kiarovimjajčekima i pišom.
a jedan frend mi reko dsa je i njemu tako bilo do puberteta i onda je u pubertetu narasto vidno- e sad dal govori istinu nisam provjeravala
ma ti dr kao da ponekad nemaju blage veze o svom poslu. a i ne kužim ja njih kako oni to sve vele trudnicama ko ono dobar dan a znaju da su trudnice ipak malo drugačije jer kad počnu pucati hormoni. izgleda da ih je većina markirala psihologiju ili je uopće nemaju