NINA zaista, ovo je dobronamjerno, nemoj se ljutiti što reagiram
djeca su nepredvidiva, u trenu se dogodi zlo

evo moj nećak, a mama mu je bila doma, je uzeo ključeve od auta izašao u dvorište (bilo je ljeto, vrata otvorena a imamo dobro ograđeno dvorište)
ušao u auto i upalio ga, tada je imao dvije i pol godine, u 12. mjesecu puni 3)

mala godinu i pol od moje sestrične je dok su oni bili doma izašla kroz vrata van, otišla u dvorište iz dvorišta na cestu pred auto koji je stao jer je to kvart sa obit. kućama i ne vozi se brzo (barem neki ne) čovjek se izbezumio, dijete samo u štramplicama, uzeo ju je na ruke i tad su ovi moji istrčali, tata je mislio da mama pazi i obratno
i sjetila bih se još puno toga, npr. klinac koji je na sebe prevrnuo niski ormarić sa tv-om i još puno puno toga...

NINA, nadam se da se ne ljutiš, zaista ne volim davati savjete ako me netko ne traži, ali nisam mogla ne reagirati

točkice, znači i lea je takva, meni mama kaže da sam i ja bila teška za jelo, što da vam kažem kad sam sa 18 kila krenula u 1. razred, jedva me primili
mm je jako izbirljiv ali smo se od početka trudili to sakriti od ivana i razviti mu dobre navike, i sve je funkcioniralo do godinu i pol (slučajno ili ne tada kreće u vrtić) jeo je i sir i jogurt, namaze, povrće sve što postoji, naranče, mandarine, ma gotovo sve i odjednom rez, preko noći
najgore je to što često ima proljev epa me to sev izbezumljiuje jer možda postoji poveznica, a d ane pričam da i kad aima proljev pije mlijeko jer ništa drugo neće, zato nam valjd ai traju dulje nego drugima, eto priznajem, sa svim do sada sam se znala nositi, sve smo bez problema riješavali u hodu, ali ovo sa hranom osjećam se kao taoc njegove prehrane i bojim se išta pokušati promijeniti

ako sam ja nešto krivo radila voljela bih to znati da s drugom bebom ne napravim isto...

:/