eh, od uzbuđenja sam zaboravila čestitati i Sviscu na položenom ispitu! :D
eh, od uzbuđenja sam zaboravila čestitati i Sviscu na položenom ispitu! :D
Dok sam ponavljala na glas Ema je sjedila meni u krilu pa sam njoj objasnjavala pravne termine i ustrojstvo drzave a ona je samo kimala glavom i govorila Da, da, da![]()
svizac, cestitam!
bobaibeba, bas lijepo![]()
Hvala cure,baš smo svi veseli!
Već sam se lagano i brinula a kad ono izgleda da je Grga još previše cickao i čim smo smanjili samo na noć eto ti pogodak!!!
Biti će to ako Bog da lipanjska bebica,baš se veselim.
Moram to sad javiti jednoj proljetnici! Naime njena malecka još jako puno doji, a i oni bi drugo. I dala sam joj isti savjet kao i tebi - dok sam čitala za sebe, upamtila sam da i to može imati veze tj. u nkeim slučajevima sama uspostava ciklusa nije dovoljna za plodnost.
Baš mi je drago!![]()
Pa da,ja već godinama znam kad mi je ovulacija 12 ili 13 dan obavezno.Tako je bilo i kad je Grga začet (12. dan).
A sad smo već nekih 5 mjeseci gađali i ništa.I sad je on prestao cicit po danu 17. 9. a ja sam ostala trudna 16.9. odnosno dok je embrij doputovao i ugnjezdio se taman je tada Grga skroz prestao cicit po danu.Evo to je sad već tri tjedna da ne cici od nekih 5,6 ujutro do 9,10 navečer a po noći isto manje nego prije a to mu je samom došlo kad smo ukinuli dan,još ga ništa ne forsiram noću.
Boba, sad možete vratiti opet dnevno sisanje![]()
cekana prvotno napisa
![]()
a ja? 21 mjesec i 7 dana nakon poroda... dobila menzesa nisam smanjila podoje... dapače, sad verbaliziramo ugodu: "cica... blako... piiino"
![]()
bobaibeba, Svizac čestitke! :D
dzez :shock:
blago ti se21 mjesec i 7 dana nakon poroda... dobila menzes
ne sto si dobila, nego koliko je to trajalo
bobaibeba, čestitam od srca!!! Tako mi je drago da će biti još trudnica među zimskim mamama![]()
Uf, divim ti se kako si ti sve to lijepo izračunalaJa sam tako znala sa Ivorom (kad je začet i tako to), ali sada
nemam pojima... jednostavno se desilo, ali možda i bolje tako jer sigurno se ne bih još odlučila... a sad evo još malo i braco je tu
![]()
Pa da : ti si nam nekako bila li-la. A tebe je Sabaleta zacoprala!![]()
bobaibeba :D pa to je sjajno!!! bravo! bravo! pozdrav velikom braci Grgi!
svizac tebi čestitke za ispit![]()
cekana kao i uvijek, prekrasni ste! a di vam je velika seka D?
a kaj nas ima puno mama vaga na zimskicama (kad magriz poziva na grupni rockas vaga?, magriz, zar i ti?)
Olivija prvotno napisa
bravo za sabaletu!
Inače, jučer sam konačno bila do H&Ma (u Mariboru) i svašta nakupovala Ivoru za zimu, ali najvažnije su čizmice gumene! Preslatke, moram slikati pa ću vam pokazati. On je totalno poludio za njima, toliko se zapalio za njih da smo mu jutros morali obuti upravo njih kad je išao baki i dedi iako vani uopće nije mokroužasno je smiješan, izgledao je kao da ide na ribičiju!
A Gab samo gleda svoje Spužva Bob čizme. Probao ih odmah obući, ali jadno dijete ne zna hodati u njima!
![]()
Nije ni Ivor sinoć znao kad smo mu ih obukli! Umirali smo od smijeha jer je izgledao kao bambi kad se izrodi pa onako klima nožicama... padao je i tak, ali evo sad ujutro je već uspijevao lijepo koračati u njima. I ne da se van iz njih.. jadno dijete, usmrdit će mu se nožice ak će ih stalno imati na njima.Olivija prvotno napisa
Mala01 prvotno napisa
![]()
ja sve gledam neke čizmice za F, ali još nisam... a vjerujem da bi guštao...
bobaibeba :D čestitke!!!
svizac super za ispit!
koko - ja slavim za 4 dana, kad si ti bila?
vage pobrojimo se:
koko
olivija
vodenjak
astra
magriz
...
haha samo se vi šalčite, ali jutros je išao u njima penjati se na stolicu da mu dam doručak tako da nismo daleko od lijeganja u krevet s njimaOlivija prvotno napisa
![]()
Tak sam ja morala kupiti kacigu za bicikl: 5 dana je nije skidao s glaveI na spavanje smo išli s njom. Tek kada nije mogao s kacigom cicati, onda ju je skinuo
![]()
zaboravih najvažnije:
za nekih 4-5 sati putujemo mojima u Ri, F ostavljamo u sigurnim bakinim i didinim rukama jedan cijeli dan sa spavanjem, a sutra ujutro mm i ja idemo na pir
to je prvi put da će biti bez nas oboje...
koliko mi je drago što idemo negdje sami, toliko mi je i bad jer ga ostavljamo...
puse svima
uživajte u duuugooom vikendu
![]()
![]()
oli, nasmijala si me s ovom scenom dojenja s kacigom!
za čizmice mi je sve jasno jer mi smo ljetovali ove godine u gumenim čižmicama na kojima piše Viking i nacrtane su sve životinje s farme - kokoši, kravice, konji, patke...isti scene: prvo, tzv. bambi hodanje (Mala, super si to vizualizirala!i padanje na guzu, a onda ne skida! sad se već izguštala tako da vas mogu utješiti - prođe ih
![]()
wow, kolke vage!!! meni još nije bio - slijedi za 10 dana![]()
Pa, evo upravo ga uspavah danas na cici!cekana prvotno napisa
![]()
Mala,izračunala sam lako jer koliko se puta mjesečno poseksamo i nije mi neki problem pogodit kad smo ga začeli.Ovo je bilo u nedjelju ujutro dok je Grga gledao Pčelicu MajuJedino ga je to trenutno u stanju umirit na pola sata!!!
Evo mene opet se razgovaram sama sa sobom.MM-a mi nema,Grga spava pa surfam!
Kako smo jučer mm i ja pričali kako ćemo morat kupit veći krevet i Grgi možda isto pa ga stavit uz naš i probat da sam spava,mi sve to pričamo a on se kao igra i odjednom pogleda u nas i ko iz topa :"Ne kupit krevet!"Ne mogu vjerovat kak nas je provalio da ga mislimo izbacit iz kreveta!![]()
A večeras cici,u jednom trenu pusti cicu,podraga ju i veli :"Epa cici!"I sad ga ti odvikni od dojenja![]()
bobaibeba prvotno napisa
![]()
Pa nemojte prestati ako ti ne smeta.
Ja više stvarno nisam mogla, a i bolilo me jako (kasnije, negdje u 2. tromjesječju), bilo mi je malo žao ali na kraju je to tako lijepo prihvatio da nismo ni osjetili.
Olivija jel Gab prestao cicit ili te čeka tandem?
Ja bi Grgu htjela nježno odviknut od cice,riješili smo dnevno cicanje odlično,više me preko dana uopće ne traži (jedino za uspavljivanje).
Sad mi uopće nije problem noć ali bi ipak htjela izbjeć tandem,pa mislim da je bolje počet što prije i sa noćnim odvikavanjem.Već sam ga počela nagovarat ali se ne da!Mislim,neću ga forsirat,probat ću ovako postepeno kao i sa dnevnim pa ćemo vidjet.[/b]
Woooooooooow 8) sad možeš izračunati ne samo dan nego i tpčan sat poroda :D Moja šogorica je isto tako znala kad je začela malenoga i točno se na dan rodiobobaibeba prvotno napisa
![]()
Bobaibeba cestitamo od srca![]()
Mi isto pokusavamo ali je meni moja doktorica rekla da iako imam mengu da dok god Ema doji sanse su male da ostanem trudna. Kod mene to dojenje jednostavno funkcionira kao kontracepcija. Nema veze sve u svoje vrijeme. Nisam spremna da Emu odviknem od cikanja, previse uziva. Imam osjecaj da bu prestala kad bu spremna.
Pa Ema je i mlađa od Grge 2 mjeseca a mi smo tek prije 3,4 tjedna ukinuli dnevno cicanje,i to polako ,bez i jedne suzice,tako da ćeš već vidjet kad joj ne bude tako bitno non-stop cicit.Grga je jednostavno prestao tražit kad sam znala doći po njega s posla,pa sam ga onda znala i doma zabavit s nečim ako bi osjetila da će se sjetiti cice.Sad smo na dojenju za uspavljivanje i noću.
Eto,i ja sam ostala trudna tek kad smo smanjili dojenje jer smo i prije pokušavali i ništa.Još u 8. mjesecu na moru je cicio kao lud,nije skoro ništa drugo ni jeo.
Ja kad sam ostala trudna čak je još intenzivno cicao po noći, a s obzirom na naše dugo očekivanje sa Ivorom (već sam bila odustala i napravila pripremne testove za IVFbobaibeba prvotno napisa
), ovaj nas je malac totalno iznenadio jer se uhvatio doslovce iz 2. ili 3. puta.
Prestajanje od cicanja je uslijedilo kasnije, da nisam ostala trudna vjerojatno se ne bih na to odlučila, ali s obzirom kako je Ivor to super prihvatio, sad mi nije uopće žao (pogotovo što ću uskoro dobiti bebicu pa će pauza od cicanja biti mala).
Sve u svoje vrijeme, i sve ima neki svoj razlog. Tako će biti i s vama Svizac. Osim toga, meni je to super kad je dojenje nekome takva super kontracepcija! Da je barem meni bila... ja bih voljela da je bar malo veća razlika između Ivora i brace, ali sad što je tu je![]()
Veselim se porastu trudnica i potencijalnih trudnica na našem kružoku 8)
Mala01 - neka tebi trudnoće..... ja se nadam da ćeš i izliječiti svoju endometriozu![]()
Evo Karlove najomiljenije aktivnosti u posljednje vrijeme - "mama jaaaaaaa tu....." (izvaditi veš iz mašine)![]()
... pa malo vratiti nazad, ha?...cekana prvotno napisa
... ma, pile malo
![]()
![]()
a kako je narastaoooo :shock:
Jakov ovih dana kad smo po čitav dan skupa maltretira seku i vice versa, otimaju se za iste stvari, pa ona malo pošizi, pa ga grli, pa rasteže, pa vuče po podu ko krpua on, kad izgubi živce vrišti: "puti gaaaa!" (pusti ga) i "daaaa mu!" (daj mu)
![]()