-
ajme, mi smo noćas imali histeriju. zadnje tri noći spava prištekan od-do i valjda su mi bradavice iziritirane toliko da ja noćas pred jutro naprosto više NISAM MOGLA! :shock: . bradavice su mi bridile, u nogama su mi plesali živci i općenito sam bila sva ukočena (na svu sreću, otkad sam promijenila jastuk nemam problema s bolovima i u vratnoj kralježnici) pa sam ga uz dosta napora otkačila, legla na prsa i nastojala ga maženjem ušuškati, ali... on je onako polusnen počeo ko neka životinjica drpati mi pidžamu, verati se po meni, njuškati, i na kraju vrištati. kad sam mu pokušala objasniti da me bole cike (neki dan je na takvo objašnjenje prekida dnevnog podoja suosjećajno reagirao pusom za ciku, spuštanjem majice i odšetavanjem u pravcu igračaka s pozdravom: pa-pa cica! boli.), da ćemo spavati malo bez nje, i kad sam ga probala maziti, počeo me odgurivati i protestno se bacati po krevetu. mm je nakon 2-minutnog promatranja te scene konstatirao da nismo normalni, uzeo ga i totalno ga razbudio. gledali su malo zvijezde na nebu i tako... i onda kad je mm zaključio da neće više tako lako zaspati, vratio ga je meni u krevet, zatvorio vrata sobe i otišao spavati u drugu
. e onda je počeo novi val histerije - ovaj put za tatom. stajao je pred zatvorenim vratima, stupao nogama o pod i vrištao iz petnih žila. bila sam na granici popuštanja i ponovnog prištekavanja jer mi je frekvencija njegovog glasa parala utrobu, a više od dreke žderalo me to što smo mu (za njega, iz čista mira) priuštili ogroman šok i zbunili ga totalno - oboje smo ga u roku od pola sata "odbacili"
i bila bih ga sigurno smirila cicom da se mm ipak nije pojavio na vratima, uzeo ga na rame i uspavao. jadničak, spavao je jutros do 9.
i sad sam na poslu i žderem se zbog svega, i ne znam što ću, ali meni ova noćna natezanja zbilja više nisu normalna. nitko od nas četvero ne spava kvalitetno, a o prizoru u kojem se dijete ponaša ko životinjica ne smijem ni pomisliti, to mi stvarno više ne priliči skorodvogodišnjaku, koji je danju pravi mali čovjek, bezbrižan, razigran, inteligentno znatiželjan i emocionalno i više nego zreo za svoju dob.
cure, što da radim? help!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma