imamo temperaturu
jučer je bio skroz cendrav, samo se htio nositi i maziti...
i noćas oko 2 je zakurio - 38,5 - stavila sam mu čepić i lijepo je odspavao do jutra, ali je nosić zaštopan i curi...
adam se da će preko vikenda sve proći... a planirali smo do trakošćana...

)
šnalica je zakon!
. e onda je počeo novi val histerije - ovaj put za tatom. stajao je pred zatvorenim vratima, stupao nogama o pod i vrištao iz petnih žila. bila sam na granici popuštanja i ponovnog prištekavanja jer mi je frekvencija njegovog glasa parala utrobu, a više od dreke žderalo me to što smo mu (za njega, iz čista mira) priuštili ogroman šok i zbunili ga totalno - oboje smo ga u roku od pola sata "odbacili"
mislim da je ovaj savjet oli super - da mu prije spavanja pričaš te priče o sikama i spavanju. sjećam se kad si pisala za vrtić sad nakon ljeta - kad si ga pripremila i ispričala mu šta ga slijedi drugi dan, onda je bilo sve OK. ovo možda neće biti tako jednostavno ali moraš nekako početi. drž'se! i dobro ga nahrani navečer s nečim (kod nas super pali palentica i neka (kršitelj koda)ova zobena kašica s jabukama).
jakooo sam sretna zbog toga što to ide tako spontano!
. ne da mi se to više. oću svoje tijelo nazad!!!
ja se ne računam još u poslovne žene
ako je od cjepiva... mi smo se docjepili s onim 5u1 i samo je bilo crveno na guzi malo i sad (10 dana nakon) je malo tvrdo tamo di je bila pikica...ali nije bilo drugih reakcija.