-
da li je moguće?
Rodila sam prije mjesec dana i svoju curu dojila nekih 15 dana. Imala sam jaku volju da ovaj put dojenje uspije ali opet su se pojavili problemi. Dobila sam upalu...skočila mi je temperatura...bradavice prokrvarile i kako imam dijabetes doktori su mi preporučili prekid dojenja....dali mi antibiotik i bromergon jer mi je upala uzrokovala i jako visoke šećere. U tom trenutku to mi se činila jedina dobra ideja pa sam sve to skupa i prihvatila. Međutim....sad 15 dana poslije jako sam tužna...razočarana u sebe....
I sad pitanje....iz prsiju i dalje (doduše kap na kap) curi tekućina slična mlijeku....jako gusta...
moje pitanje bi bilo...da li je moguće vratiti mlijeko i probati opet...sad su se bradavice oporavile....upala prošla...ali ovih zadnjih 15 dana nisam se nikako izdajala niti pokušavala vratiti mlijeko....ima li još šanse?
-
-
deedeetee,procitaj si ovaj topic,sigurno ce te ohrabrit u tvojoj nakani
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=39336
-
-
Ne znam kada beba moze poceto piti tvoje mlijeko, tj. koliko treba proci od zadnjeg pijenja tih lijekova. To moras pitati lijecnika.
Ali, izdajati se mozes poceti vec sada, da bi ponovo uspostavila laktaciju. O izdajanju imas nekoliko tekstova na nasim stranicama, a ima ovdje i iskusnih mama i savjetnica koje ce pomoci.
Javi se kako ide.
-
Cure hvala na podršci!
Jako me je strah opet krenuti ali pokušat ću....sutra idemo kod pedijatrice na prvi pregled pa ću se i s njom malo konzultirati...počela sam se polako izdajati ali opet malo osjećam bol u dojci.....ali ni približno onom što je bilo
desna je već pomalo krenula ali mi se čini da lijeva puno manje a više me boli...neznam....želja mi je ogromnaako imate još kakav savjet rado ću ih prihvatiti....i ovo do sad je bilo ohrabrujuće....hvala još jednom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma