a propos diplome... moja mama ima cesto obicaj reci: "joj, da nemam ovu diplomu ing. kemije nikad ne bih znala kako napraviti ovaj ajvar."Svenovamama prvotno napisa
![]()
a propos diplome... moja mama ima cesto obicaj reci: "joj, da nemam ovu diplomu ing. kemije nikad ne bih znala kako napraviti ovaj ajvar."Svenovamama prvotno napisa
![]()
Eto, meni moja ni za ajvar.mama courage prvotno napisa
![]()
Maria 71.. i njeni avatari ili potpisi, uvijek u skladu s topicom.![]()
Kad smo već kod Marije 71 napisa li itko onaj test?
nije nitko pristupio, pali ste kolegij falš domaćinstva
Kuvamo ajvar 8)![]()
Kakav test? GDje je to?
ajme tek sam sad pročitala cijeli topic - šta ja propustih :shock:
Šta se bojite testa!? Evo ja ću ga javno riješiti !
Prava domaćica pravi ajvar, štrika,čita knjige i volontira.
Falš domaćica:kaveniše od jutra do sutra ,trača sve što hoda ,puzi,pliva i naravno grinta po cijeli dan na gore spomenute.
SVI želimo biti falš domaćice zato što je jeftiniji kupovni ajvar.
Razlika je ta što na ulazu u rudnik piše SRETNO,a na ulazu u kuću prave domaćice ne piše ništa.
Sve što lupa htjelo bi da lupa-neka lupa i treba da lupa!
Nitko se nije posvadio-a svi su topic krivo razumjeli!
Eto maria71 čekam ocjenu!![]()
paci nisi ništa propustila.Nikad nije kasno da se uključiš.Praviš li i ti ajvar?![]()
ODLIČANsandra123 prvotno napisa
![]()
Eto !!Nadam se da ta ocjena nije samo iz zalaganja,već da će odlučivati o upisu na fax.
ne - ni ne jedemo ga baš :/ u što pak ja spadam :?sandra123 prvotno napisa
Ti si falš domaćica!![]()
![]()
![]()
Ček, ček, onda sam i ja falš, dobro, ja još i radim, ja sam turbo-falš. Nego, sandra, oli ti jedeš ajvar? Ja sam mislila da moji Splićani ne jedu ajvar, a kamoli kuhaju. U kuhinji moje none ništa se od začina nije priznavalo osim papra i soli, petrusimula, luka, kapule i selena i kocke za juhu.
Dobro, tu i ja spadam, a opet s druge strane jako volim kuhati, volim i čistiti, mrzim peglati, al volim i knjigu pročitatiina33 prvotno napisa
![]()
Mislim da bi trebalo bolje podvrste razraditi, ja sam možda neka neuspjela klon-domaćica.
jel dosta da kazem - dosta, ili treba kljucati...
8)
A zašto "dosta"?Niste zaključavali ni kad su se pojedinci žestoko "častili" nazivima inih domaćih životinja,a sad smo se baš fino i opušteno počeli razgovarati pa bi nas makli.Evo obećajem neću ajvar više ni primirisati!Ajmo nastavit gdje smo stali!
ina ja sam iz Mostara!Sve sam ti rekla!U Splitu sam prvi put jela masu stvari koje sad non-stop spremam,a iz rodnog grada ostale aktualne ,neizostavne,pite i ONO šta si me pitala.U bit će me moderatori.![]()
![]()
eto kljucam...daleko smo od teme...
ako netko ima potrebu dalje diskutirati o temi - status domacice...moze zapoceti novi topik 8)