Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Kamaris....hmhm

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kamaris....hmhm

Koristimo kamaris od rođenj (8mj) i prije 2 mjeseca sam kupila još pet komada.
    Iz početka je sve bilo odlično ALI
    -nakon nekoliko pranja dio pelena koje su unutra zelene se smanjio, a crteži izgledaju isprano
    -postalo je obavezno da ih peglam jer se dio čička koji ide preko trbuha jako svine i onda taj oštri rub dere bebeinu kožu
    -rubovi pelena i uložaka su se počeli kidati (šav)
    -čičak na novijim pelenama sa uzorkom nogometne lopte je toliko blizu ruba prišiven da se rijetko dogodi da mališi ne ostane jako iziritiran taj dio kože
    -gumice oko nogu su također olabavile

e sad..nije mi u cilju nikog blatiti, ali događa li se to još kome?? :? i gdje reklamirati pelene, na novoj web stranici nemaju telefone i mail adrese a dućan im ima neko čudno radno vrijeme. I u velikoj večini slučajeva je zatvoren i u toku radnog vremena.
    Jel cjepidlačim?? Događa li se to i vama?
    Uopće nisam zadovoljna više sa Kamarisom, da imam love bacila bi sve u smeće i kupila Pusu.
    napominjem da ih čuvam i perem na 60, sušim na radijatoru... :/

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imam stare brodiće....i s obzirom da se svako malo peru: jasno mi je da će izblijediti. čičak drži. niš ne iritira. peglam uvik iznutra jer mi je tak bolje i omekša. gumice su ok. s vremenom mislim da se jesu malo smanjile (al i sad su velike nasuprot dr pelena). al to je normalno jer je pamuk.
    nemam niš protiv jedino su dosadne...sve iste.i malo ipak veelike

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja isto imam stare, one na žirafe i nakon 20 mjeseci korištenja i dalje su u odličnom stanju, baš su onako lijepe.

Vjerojatno su se ili pokvarili generalno ili je to neka loša serija.
    Ja bih na tvome mjestu otišla do dućana (ne znam kakvo je radno vrijeme) i na licu mjesta protestirala i zahtjevala nešto (zamjenu ili povrat love)

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: Kamaris....hmhm

I mi između ostalih pelena koristimo kamaris i uopće nisam zadovoljna. Imamo sa medvjedićima, iznutra su zelene. Nije mi bitno što su se isprale, ali mi smeta što je skoro svaka na rubu poderana.

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja jedino njih koristim noću.Upakiram u njihove zaštitne i sve 5. Malo su šire među nogicama,ali to je moja jedina zamjerka. Obzirom da ih dosta perem,malo su izblijedile,ali takva je sudbina svih pamučnih pelena iz moje "ergele".

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Išla sam 2 puta u dućan sa namjerom da prosvjedujem, ali svaki put je zatvoren u toku radnog vremena... :/
    Došlo mi je da nalijepim Post-it na vrata sa natpisom "Radno je vrijeme..Di ste?? "
    Ja sam mislila da te pelene nije nužno peglati, ali evo je. Ima li još itko lopte?? Jesu li i vama ti čičci jako blizu ruba pa deru po koži?? :?

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mišice, probaj preko telefona ili maila: 01/2916-294; 091/133 22 38; e-mail: kamaris@zg.htnet.hr

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala , baš ću im se javiti mejlom, da vidim što će biti..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sori kaj se ovako ubacujem, zna li netko koliko koštaju njihove zaštitne? Probala sam zvati na fixni, ali mi se uvijek javi fax (broj mobitela sam tek sad saznala).

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

60 kuna su bile prije 2mj.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mišica thx!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja s brodićima prezadovoljna.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I ja prezadovoljna sa žirafama i slonićima. Kupila ih prošle godine negdje u 05. mjesecu, i nisu se nigdje ofucale.

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo medeke (unutra su zelene), nogometne lopte i bijele (iznutra su plave). Jedino ove posljednje nešto vrijede...
    pripremam se napisati mejl.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo sloniće i žirafice. Budući da ih nismo mogli koristiti otpočetka jer su bile OGROMNE, u uporabi su samo nekih 13, 14 mj. I dosta smo kombinirali s jednokratnima. Ne smeta me što su se isprale, ali se od 20 kom. nekih 8 skroz isfucalo i počelo derati. Sve oko onog našivenog uloška, neki s unutarnje, a neki s vanjske strane.
    Ne mogu ih ni proštepati jer je to predebeli sloj za moju mašinu, pa ih malo uhvatim ručno, ali to ne pomaže jer se kidaju i dalje.
    Evo i dvije slikice: http://picasaweb.google.com/Shanon33/Kamarisove , ako nekog zanima.
    Žao mi je jer smo kupili cijeli paket (što i nije baš jeftina investicija), a dugo ih nismo mogli nositi i onda se dogodi ovo.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A jeste zadovoljne s njihovim zaštitnima?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni su OK, samo su, onako, obične. Više volimo neke šarene. Ali za noć - super.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tanja1230, nama je na jednoj Kamarisici otišao čičak. Ali su nam rekli u dućanu da donesemo pelenu, jer je čitava i nema je smisla bacati.
    Čičak nam je otišao u sušilici, pa ih sušim na mx. sat vremena - najčešće na pola sata, kako piše na uputama. Da niste možda koristili sušilicu na dulji period (2 sata) ?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Većinom ih sušim na zraku ili na radijatoru zimi. Ali i u sušilici... Čudno mi je što su se neke poderale, a neke ne.
    Osim toga imam i druge marke pelena kojima se to nije dogodilo.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    meni su bile super u pocetku, ful su tanke, al su na cicak i onda nakon nekog vremena je oslabio i vise se nedaju lijepo zakopcati
    a i pocela sam preferirati na drukere; prvo jer su siroke sa strane pa pasu na svaku pelenu, a drugo jer frajer cicak komotno odlijepi
    medutim za noc mi je bolji cicak jer ako spava na boku onda korz drukere zna procuriti

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naše su plave iznutra sa slonićima lavovima i žiraficama izvana i nemamo primjedbe... koristimo ih od prvog dana (a još sam kupila rabljene no malo korištene), znači, 2 mjeseca i ništa nije otišlo, jedino je plava boja malo izblijedila... možda guma odlazi od topline (ako se suše na radijatoru + pranje u veš mašini)... znam da naramenice na grudnjacima isto odlaze zbog pranja u mašini... :/

mrla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mi imamo kamarisa s medvjedićima izvana i jedina zamjerka je što su stvarno velike i obavezno procure kod spavanja na boku, pa se moramo skroz presvlačiti.
    a i zaštitne su mi nekak premale da pokriju cijelu pelenu, ali su super za rodinu pusu.
    malo mi je žao što sam se zaletjela i kupila čitav njihov paket (20kom). sad nema povratka jer ne mislim bacati lovu i kupovati neke druge.
    u biti ih kombiniramo sa rodinom pusom s kojom sam puno zadovoljnija

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja zvala kamaris. Teta mi uz puuuno ispričavanja rekla da donesem pelene s kojima nisam zadovoljna i da će popraviti ili zamijeniti. Kaže da nije nikad imala slučaj da se netko žalio da se pelene kidaju i to da su čički preblizu ušiveni. :? Od 25 pelena ja izbrojala 10 koje idu na remont.

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda je uzela novu tetu šivalicu?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koja ja cijena zaštitnih?
    Šalju li poštom i kolika je poštarina?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Ja baš i nisam zadovoljna. Imam ih tri komada, ponekad nam se dogodi unfal pa nam procuri kakica na zaštitnu i to se ne da oprati, uvijek ostane smeđa fleka, bilo da ih operem na ruke sapunom ili u mašini na 60°C, friško zmazane. Tak da sad imam tri zmazane zaštitne pelene, i jednu novokupljenu, košta 60kn, najmanja veličina. Inače koristimo Pusu+1/2tetre, to nam je zakon :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo mi ih koristimo već 14 mjeseci, zadnjih dva mjeseca puno manje jer se polako odvikavamo, ali u ovih godinu dana su stalno u upotrebi, imamo 40 pelena, 20 kamarisovih i 5 smibovih od početka, i moram primjetit da su kamaris što se tiče materijala odlično sačuvane, nisu pokidane, jedino čičkovi malo slabije ljepe, a smibove dvije pelene su se totalno uništitle, jedna (ona na mediće na čičak, mib sada ima samo na drukere), ta je tako pokidana da joj vidiš unutrašnjist, a nismo je stavljali jako često

eto, nek se zna, nama su ok ali nisu atraktivne kao neke druge koje imamo

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

luna donesi ih nazad, medeki su bili fakat los materijal - budu ti ih sigurno zamijenili

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Webmama prvotno napisa
    luna donesi ih nazad, medeki su bili fakat los materijal - budu ti ih sigurno zamijenili
    A-ha kao što su i meni
    Ostavila sam u Kamarisu najmanje 4.000,00 kn, imala sam sve samo riječi pohvale, ali kad sam pokušala reklamirati gore navedeno..krajnja neprofesionalnost, baš sam bila tužna.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marinna prvotno napisa
    Citiraj Webmama prvotno napisa
    A-ha kao što su i meni
    Ostavila sam u Kamarisu najmanje 4.000,00 kn, imala sam sve samo riječi pohvale, ali kad sam pokušala reklamirati gore navedeno..krajnja neprofesionalnost, baš sam bila tužna.
    ovi medeki o kojima pričamo nisu kamarisovi već mibovi, a neda mi se baš tu jednu pelenu reklamirat, ionako sam se pitala kako izgledaju iznutra, sad vidim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •