-
Zašto plavuša skače iz aviona sa knjigom?Da ne ispadne glupa!To sam danas čula pa da vas malo nasmijem(...i ja sam plava,pa da se dr. plavuše ne naljute!)
Pitam se što je?Nitko se ne javlja
.Bit će da je svima gužva sa vremenom baš kao i meni.Vjerojatno svi radite na nekom zadatku,a ja radim na tome da se prešaltam na kućnu atmosferu.
Mi sam se eto prije par dana vratili s Goljaka i sada mi treba vremena da nadoknadim sve zaostale poslove pa radim punom parom, pet poslova odjednom :?
Bilo nam je lijepo na Goljaku.Moj Fran obožava biti tamo.Kada smo se vraćali kući cijelim putem je plakao i govorio:"Mama zašto nismo ostali sto dana?"Super mu je što tamo stalno imamo društvo,a on se obožava družiti i razgovarati.Jako voli sve TETE koje tamo rade,a i ja ih moram sve pohvaliti!Stvarno si daju truda.
Eh,a upoznali smo i jednog novog, krasnog prijatelja Petra i njegovu divnu mamu Ivanu!Prekrasno je vidjeti dijete sa MMC kome su ostale tako očuvane funkcije kretanja.Hvala što ste nam stvarno uljepšali boravak.Slike ću poslati ćim ih mm pohrani na cd.
Očuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije i veličine koja se ne klanja pred dijetetom(Halil Džubran)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma