-
Obrezivanje će me možda zanimati,ali mislim da ne u skorijoj budućnosti.Dosta mi je operacija pa bile one i minimalne.To je svakako higijenskije,ali još nas čeka posjeta otorincu zbog trećeg krajnika pa će i to sigurno trebat riješiti.Znate li nekog dobrog?I da ja mogu biti sa djetetom u bolnici?!
Bili smo kod ortopeda.Nažalost nisam ga promjenila na bolje.Od pet minuta što smo bili unutra tri je razgovarao na telefon,a onda se žurao na neki sastanak,pa nije znao šifre za doznaku za ortozu,pa opet zvao majstora da napiše,pa majstor napisao krivu,pa ortoped otišao dok sam ja skužila da je krivo ,pa ja nosila nekom dr.da prepravi i tek sada imam šit jer sam tom drugom dala krivu šifru(koju ja uopče ne bi trebala ni znati ,ali eto. )Opet na rtg.kukova za tri mjeseca.Previše mi je toliko zračiti dijete(jednom godišnje,ali nije to samo tamo,rtg. snimaka smo već imali za svašta,pa MCGU,scintigrafija bubrega,CT glave...)To su stvari koje mi kontinuirano moramo pratiti i smatram da bi to stvarno trebalo svesti na minimum odnosno uvesti druge načine kontrole,a ne ono najjeftinije pa makar i štetno.Ipak su to djeca koja će to morati pratiti cijeli život.Kaže on meni:"Da ,a kada dijete gurate u kolicima gradom ne razmišljate koliko ga plinovi truju"Eh,nisam mu rekla da nismo iz grada; i da se nemamo vemena šetati.I to ti je neki odgovor.
Ivana
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma