Manuela, ne sestra Višnja s genetike. Mislim da se i ova zove Višnja ali je glavna sestra na neuropedijatriji. Nemoj uopće zvat genetiku. I ja sam prvi puta zvala, jer smo tamo ležali, ali sam skužila da svaki odjel ima svoju politiku. Traži 5 odjel i tamo se naručite. Znam da ne želiš ostaviti Frana tamo samog (meni je to bilo muka uopće čut) a na tom odjelu te to i ne traže. I samo naglasi sedacija.

Odgovori s citatom
.
)Ma sve sam više živčana,a to mi je grozno.Od jutra smo u problemu.Fran je odlučio da ga ispišem iz vrtića,a jučer se puuno plakao u vrtiću i neće reći zašto.Onda mi je nešto rekao da je dobio dvojku u crtančicu(ma ne želim vjerovati da je zbog toga,pa što će biti kada krene u školu?)Kada smo danas trebali krenuti on se skinuo do gola,otišao na strunjaču i rekao da ide raditi Vojtu(što inače nije slučaj)Ja sam ostala paf...nisam znala što bih.Onda je poslijepodne protestirao da neće vježbati,a ja već sva sluđena od hoću-neću, pukla skroz.A valjda tako mora biti kada su nam centar svijeta.Oni to osjećaju i dooobro znaju iskoristiti.