Pokazuje rezultate 1 do 50 od 746

Tema: Spina bifida (meningomijelokela)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Auuu Draženka :shock: !!!Znaš ,baš te zamišljam uživo kako to sve brzo izgovaraš.: A-ha ne znate vi kak je Draženka opasna.Odmah da ste se svi javili!
    Jelena,ja isto imam groznih iskustava,da ne možeš vjerovati.Oko snimanja MR-a mi je u najružnijem sjećanju ostao inžinjer iz Neurona. I ja sam plakala,a to mi nije običaj pred nekim takvim.Drugo ništa ne bih napisala jer ne mogu sažeti.Samo ću naglasiti da smo tada išli privatno i dozvolili su si tako neljudski se ponijeti, pa što ću onda prigovarati onima u bolnici.
    Eh,o siringomijeliji je meni prof.Bošnjak ovako objasnila.Kada se kela vrati unutra tu dođe do poremećaja u optjecanju likvora(poraste tlak) pa se počinje prekomjerno nakupljati u komorama zatim od tog pritiska se dešava hernijacija cerebelarnih tonzila kroz foramen magnum kod nas do C4 (Chiari II),a zatim pošto je od toga opet začepljen put likvoru, on ne može normalno otjecati nego kapka i stvara ciste po leđnoj moždini(siringomijelije)koje se ne diraju ako ne stvaraju probleme...
    Iva što se tiče crtanja Fran isto nije neki genije.Zna nekako ono osnovno,ali baš da je to nešto lijepo :/ Ali zato obožava slova.Naučio ih je još s nepune dvije godine na Rebru ;najviše kada je operirao Chiari.Tada smo bili dva tjedna u bolnici,a glavna zabava su nam bila slova jer nismo mogli nositi puno igračaka.Čitao je stalno na plahti KBC REBRO ZAGREB.Sada piše i čita i mala i velika slova,slaže rečenice bez problema.Stalno se moram igrati ime,grad, država.Uvijek traži neke zadatke pa sam mu nakupovala onih mozgalica i sl.Ali kada nešto ne zna odmah odustaje iako možda i zna,ne da mu se razmišljati puno ako ne zna od prve.To me malo ljuti jer je prebrzoplet.
    Što se tiče kateteriziranja kod nas sam to radila samo ja do jesenas,a onda sam ja nešto morala biti odsutna 3 dana pa su se bake naučile.Sada mi to dobro dođe jer ga mogu ostaviti kod bake i preko cijelog dana kada smo slobodni.Iako ne volim to baš.Najmirnija sam kada ja to obavim,ali ponekad stvarno dobrodođe.
    Aha Draženka, jesam te prestigla?
    __________________________________________________ ________
    "Sve je sra..,osim pišanja...,ali i pišanje je sra.. ako pišaš protiv vjetra." Nikad protiv vjetra,obožavam vjetar!
    Posljednje uređivanje od apricot : 23.07.2012. at 10:39 Razlog: editirala ime inženjera

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •