Bok svima! čitam da većina vas nije zadovoljna s dr Đapićem, mi smo bili za sada 2 puta kod njega i to uz plaćanje prvo je tvrdio da mu je kuk izašao pa smo 6 mjeseci čekali kontrolu da mu donesemo RTG snimke da bi rekao da su kukovi uredu i da nema potrebe za OP i odgodio je opuštanje tetiva za kako je on to rekao kad dođe vrijeme da stane AKO stane na noge .a tetive na stopalima su mu tvrde kao kame i palac je savijen usprkos svim vježbama ,a problem je u tome što je on tako rođen i dr Polovina je rekao da se to može riješiti OP koju Đapić još ne želi napraviti.Uz to Robertove tetive kratke su i u kukovima koje istežemo uz veliku muku i bolove od samog početka i svi znamo da s takvom situacijom ne može se ni pokušati stati na noge ali Đapić se i na to oglušio i hladno odgovorio vidimo se za 6 mjeseci jedino čime je on zadovoljan i čemu se istovremeno i čudi je to što su kukovi još uvijek uredu pogotovo što je to veliki problem djeci s MMCom i čestozbog toga idu na OP i što mu je kralježnica normalna jer nem je rekao da s takvim dijagnozama ide i prijelom kralježnice i što bih ja sad trebala misliti o svemu tome i što raditi jer ovo mi se ni najmanje ne sviđa.Što se tiče udruge 100%vas podržavam i ako nešto mogu pomoći slobodno recite jer to je za dobrobit svih nas i svi trebamo s nečim doprinjeti. Za sada toliko čujemo se kasnije pozdrav svima kliko vas ima ESMA:D
![]()
![]()