Svima lijepi pozdrav!Više Vas nažalost ne mogu pratiti.Toliko nas se već sakupilo da više ne znam tko-što-gdje.Još svi oni sa kojima se čujem putem telefona...uh,uh.Nadam se da ste se svi učlanili u Udrugu.Ako netko nije ili ne zna način neka napiše!
Mi smo u četvrtak bili kod ortopeda i drago mi je što smo i dalje kod njega.Napokon sam dočekala pregled kakav želim!Dobar je doc.Antičević!Rekao mi je sve u malo riječi.Ponekad mi se čini da nas oni prvo procijene koliko možemo podnijeti pa nam onda kažu.Rekao je da ima pacijenticu od 22g. koja je slična kao Fran.U kolicima je i studira filozofiju.Franov hod u ortozi nije pravilan,ali nemože ni biti kada dosta toga ne "šljaka"pa ćemo ipak skinuti ortozu sa dr. nogice jer je ionako u vanjskoj rotaciji,a "oklop" ga samo sputava.Pustit ću ga da uživa u hodanju dok može!Kukovi su u redu.Prvo što bi došlo u obzir od operacija su tetive,ali ne još.(Ja ću sve napraviti da ih sama istegnem)Nadice hvala na info. o tetivama!Što kasnije to bolje!Nadalje će trebati ispraviti zdjelicu,ali to sve u budučnosti,tako da se sada ne želim time opterečivati.
Urodinamiku smo radili u pon. i naravno ne valja.Pošto iako ćemo operirati tethered coprd nije sigurno da bi se popravilo možda ćemo morati na botox u Gratz.

__________________________________________________ __________
Zagrljaj je savršen dar, jedna veličina odgovara svima!