-
DRAZENKA
Cao drage moje mame!Nemogu vas vise poloviti no vidim da ima puno novih informacij.Manuela jesi ti spominjala botox i za sto treba Franu. Mi smo bile kod dr. Kovac sve u svemu Antoneli je lijeva noga u kontrakturi i moramo nositi ortoze za noc cim vise te doci na kontrolu za 4 mj. A Anticevic je rekao da te ortoze netrebaju do daljnjeg te da joj ionak ne pasu ja mislim da me i ovo malo pameti napusta a oni su me izludili. Kad se Antonela rodila bar smo znali kud trebamo ici ovo sad vise nije normalno svatko prica svoje, a mi neznamo sta bi bilo najbolje za nju.Danas sam ju narucila na EEG na Rebro kod dr. Cacic termin 2.10 2009 ja vas pitam jel to normalno. Dajte mi recite tko je zadnji radio EMG i tko vas je uputio i gdje ste radili.Inace kak nam napreduje prikupljanje sredstava za udrugu jel tko od mojih krizevcana sto uplatio? Koliko smo uspijeli prikupiti?A zaboravila sam spomenuti da mi je rekla dr. Kovac da vise nijedan elektrostimulator nejde na doznaku nego o vlastitom trosku no da prvo moramo izravnati lijevu nogu , napraviti EMG pa onda vidjeti a do tada ... Toliko se jadno osijecam cak se vise nemogu ni ljutiti mislim da nam kraj svih ovih op. bilo lakse nego sad sve mi je CRNO CRNO.javascript:emoticon('8)')javascript:emoticon( '
')
Predaja
Cool
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma