-
Drazenka
E pozdrav ekipi ! Baš takvog zeta tražim netreba ništa raditi samo počistiti za svima, to i Antonela voli kad je puzala onda je usisavala i brisala pod a sad briše prašinu po namiještaju, blago nama.Da nadam se da idemo u Glinu 20 ili 21 ,a kaže Roberta da sad nema veze jer joj je i muž na bolovanju dok je servisirao stroj radnik ga nije vidio i uključio ga i odrezao mu neki remen 3 prsta na lijevoj ruci.Luciji je rođendan 18.03. pa ako bude kod nas sve ok idemo svakako cure jedva čekaju da se vide, a kad su zajedno duže od 3h ludnica.A ja skoro zaboravila da se pohvalim danas ujutro Antonelu kateteriziram i uvijek u ruci drži učilicu ili barbi časopis i čujem ja u kupaonu čita stara iz sveg glasa LUKA, aja sve nevijerujem kad ono ona stvarno pokušava čitati i to sama od sebe. BAš sam ponosna sijetla se ja od kad Fran čita mislila sam da ja to neću kraj nje tvrdoglave dočekati. Sad ću je samo pustit danas samo čita ko zna koliko će trajati ta faza jer kad god sam pitala psihologicu za savijet ona je samo rekla budite ustrajani to vam je faza .Pa sad i sve dalje je FAZAAAAAAA.javascript:emoticon(':?')javascript:emo ticon('
')
Klap
Confused
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma