-
I nama je dr. rekla da ćemo možda na botox.Brrr...meni je to grozno...nekako ne bih.Ne čini mi se to kao neko dugoročno rješenje,a pošto nije imao reflux ne kužim zašto bi morali.Ma znam da ne smije imati tlakove,ali ne kužim baš.Kako on dobro funkcionira i sa tlakovima već dosta dugo i nije se pojavio reflux možda i neće.Pošto se tlakovi pojavljuju na iznad 100ml urina mislim da su vrlo rijetko prisutni.I što nakon botoxa,kada on prestane djelovati?Možda pišem gluposti,ali neka mi netko pametniji objasni molim!
A što se tiče tlakova mislim da su zadnji puta opet bili prisutni jer je Fran ujutro odmah nakon što sam mu stavila ditropan izmokrio ga,tako da nije bilo lijeka u mjehuru.Mislim da nisam o tome pisala.To nam se počelo prečesto dešavati.samo što sam stavila ditropan sa 2 ml. fiziološke već ga je izmokrio.Sada imam dvije šprice.U jednoj rastopim ditropan sa 2 ml fiziološke,a u drugoj još 2 ml čiste fiziološke za proštrcati.ne smije biti hladna i mora poslije odležati 5 min. i hvala Bogu za sada mi se čini da je ok.
Inače ,opet ima uroinf. sada nam se zaredao taj enterococcus,a zadnja je bila sterilna i taman sam mislila da smo se rješili,a ono opet injekcije i ispiranje osam dana.Stvarno čemo se hitno morati rješiti pelena!
U ponedjeljak imamo hospitalizaciju zbog MR-a na Rebru.Ne znam da li će raditi taj dan ili drugi.Da li je tko od vas skoro radio po tom principu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma