Ćao moje drage mame!Ništa vas nema kaj ste svi na moru osim nas mi se još pacamo na kontinentu a uskoro se valjda budemo malo ohladili. Kaj ima novoga kod svih Vas, kod nas sve po starom jedino ja novo da smo radili EEG i bio je savršen neuropedijatrica je bila prezadovoljna i kaže da je Antonela jako narasla i da se promijenila da je prava curica. Pričala sam sa njom o liječnicima iz Austrije i nemreš vijerovati rekla je da je ona tu za svaku suradnju sa njima i da će mo se sve dogovoriti kad se vrati sa godišnjeg tj. da se poveže sa njima.A pločica koja nam je naručena hitno 27.03.2009. još nije stigla na rebro kad će nezna se. Neuropedijatrica nam je rekla da najbolje da idemo kod Đapića jer da sa Antićevićem nekaj ne štima da ni oni kolege sa njim nemogu razgovarati i da se i ostali dosta žale na njega tak da vijerojatno krećemo kod đapića. Iva kaj je sa tobom kaj se ne javljaš kak su ti dijeca kak je Laura. A ti Manuela neki dan se Antonela sijetila za Frana i stijepana neznam od kud ih je iz memorije izvukla. Ispekla sam javascript:emoticon('')štrudle sa jabukama pa ste svi pozvani javascript:emoticon('
')pozdrav i pusa od nas Sakaća.javascript:emoticon('
')