Bok.. Ja sam ovdje nova pa se bas ne snalizim najbolje.. I ja imam curu od 11 mjeseci i ona ima meningomijokelu spinu bifidu i hidrocefelus..Od rodenja smo po bolnicama.. Isti dan kada se rodila imala je operaciju na rebru, nakon toga je lexala 3 mjeseca i onda su joj postavili VP drenazu.. Preboljeli smo i meningitis koji je pokupila od cure koja je lezala kraj nje.. Sada idemo na kontrole,vjezbe.. Na vjezbe idemo na Goljak, Yelen gaj i vjezbamo po bobatu ali bi trebali ici i u Klaicevu radi vjezbanja vojte.. Malo sam zena upoznala cija djeca imaju ovu dijagozu. Zato mi je jako drago da sam nasla ovu stranicu da cujem i druga iskustva. Ovo mi je prva trudnoca i mlada sam pa mi je to jako tesko.. Al borimo se.. Vidjela sam ovdje da je neka zena napisala da idu kod ortopeda Dapica. Mi smo isto isli k njemu i nemamo dobro iskustvo snjim. On je jako bezobrayan i bahat.. Cula sam da je on psihicki bolesnik i da boluje od PTSPa.. Zanima me kako je vama bilo nakon godinu dana nakon sto vam je istekao porodiljni dopust.. Dali su vam ga i dalje produzili ili ste morale ici raditi.. Pozdrav za sve!!