Otvaram ovaj topic u nadi da će se na njega javiti roditelji djece sa ovom dijagnozom, budući da nemamo nikakvu udrugu ni grupu potpore. Moja Eni ima 14 mjeseci, te uz spinu ima i hidrocefalus. Rado bih popričala o terapijama koje provode drugi roditelji, gdje, kako, koje specijaliste posjećuju, koja pomagala koriste.

Odgovori s citatom
...Utvrđena je nekakvom osnovicom koja se već godinama nije mijenjala,na prijevaru ne uplaćuju doprinose za mirovinsko ni porez.
). A pomogne i činjenica da imam i susjedu mamu dječaka sa Downom,pa nas dvije nekako skupa sve lakše prebrodimo. Nadam se da će Eni Petrovim stopama,jer mi ovakav napredak jako sliči našem,barem vremenski. Problem su nam stopala koja su se dosta ukrivila,pa zato jedva čekam to opuštanje i ortpedska pomagala. Imala je već longete,ali su brzo postale neupotrebljive jer je stalno izvlačila noge iz njih. Kakvu guralicu imate? Vidjela sam Franovu,nešto slično
to me nije baš oduševilo... Za kateterizaciju dečki, samo sam čula da treba jako paziti da im se ne ošteti prostata u tom zavoju od 90.
[/img]