-
Iva,dobrodošla!!Odakle nam pišeš?
Eto,curke moje,stvar je ovakva...sa 4 mjeseca Eni je već imala jedno opuštanje tetiva jer su stopala bila skroz skvrčena. Neznam kako slikovitije opisati,ali bila su vodoravni a ne okomit nastavak potkoljenice i još prilično zaokrenuta prema unutra. Teški obostrani ekvinovarus. U Klaićevu smo došli u petak,čekali do ponedeljka (pitaj boga zašto Profesor nije dao da dođemo natašte u ponedjeljak ujutro ili barem u nedjelju),obavili zahvat. Nakon toga idu natkoljene gips-čizme tjedan dana,onda pregipsavanje i još tjedan gipsa,da bi završilo sa dva tjedna gipsanih longeta. Pošto smo sad naručeni za prijem isti dan kad je i zahvat,dakle u srijedu,mislila sam da zahtijevam odlazak na vikend,odnosno da se vratimo na pregipsavanje. I da naravno platim smještaj...Hvala Ivana na ponudi za smještaj! Nije meni to problem,imam tetu na Horvaćanskoj i nećakinje na Šari,nekome se uvijek prikrpam (velim im samo da si rodbinu nemožeš birati
). Ljuti me ovaj sustav gdje oni koji najviše trebaju moraju najviše davati..fuj...I da, Jele, i mene ti zanima što se nudi za te novce....možda se ruča u Sheratonu?
Nadice,rečeno mi je da pravo na noćenje imaju dojilje i roditelji djece sa malignim bolestima. Ja stvarno više neznam...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma