-
Bok,Ivana hvala na komplimentu u Laurino ime. Ja se isto jos ucim na kopu,pocela sam tek prije mj.dana,a otkako se Laura rodila bila je ta neka potreba za komunikacijom s ljudima s istim problemima,ali nisam znala kako. Citajuci tvoje postove imala sam dojam kao da sam ja pisala neke stvari koliko su iste. Jednom sam ti slala pp,sa posla,al naravno nisi dobila kolko sam skuzila,jer treba znati.Nasa najbolja odluka je sto smo dali Lauru u normalan vrtic,jedva su je primli,zbog dijagnoze i straha,potezali smo veze i neznam sta sve ne. Ona nema dojam da je drugacija ili da joj nesto fali,jos se vise trudi raditi sve sto i dr.djeca,tak da je napredovala,a na vjezbe idemo tri puta tjedno.Jako je bistra,to prvo ljudi primjete,cula sam vec puno puta da kazu kak je pametna,tak da sam ponosna na nju.A kak ne bi i bila rekli mi dr.-i da mozda nece hodat i da ne ocekujem nista prije 7.god,a ona hoda i trci,hvala dragom Bogu. Zelim to i drugima,treba puno vjezbat,u tome je njihov spas.P.s.Ivana moras reci za alergiju i budi ti s njim na pocetku da vidis kak ce reagirat na tepih i jos druge stvari.Jesu ga primili ili se jos dvoume? Pitanje za Jelenu,koliko ti starija kcer Laura ima godina?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma