- 

Tako mi je to glupo što neku djecu šalju, a neku ne, ista je dijagnoza, mislim da je to samo propust, a ne procjena tko treba, a tko ne. 
Petar je otvoren, ide od mene, obraća se ljudima u dućanu, ja ga moram loviti i vraćati,.. Što se tiče raspoloženja, u zadnje vrijeme ga muči taj nos, žali se da ne može disati, pa mislim da je zbog toga često mrzovoljan i na rubu plača. Moram još obavit par pregleda, ali stalno odgađam: otorinca, EMNG donjih ekstremiteta (1. put), okulista, i sad ova magnetna. Joooj, znate ono, zovi, naručuj se, pa kod pedijatra po uputnice, čekaj 100 godina, pa na te preglede,... U pon. kod neuroped., u petak kod dermatologa, u HZZO po doznake za pelene (s lateksom!), zvati direkciju za nove kat., naručit ga kod ortopeda na Šalati,.....aaaaaa
Dobro, sad sam se malo ispucala, idemo dalje. 
Petar je isto tvrdoglav i uporan i ponekad kao da dobro ne čuje, moraš mu se unjet u facu da uopće vidi da mu se obraćaš već 7. put. 
Lordoza? To je ono kad se kralježnica u LS-u izvija prema unutra? Nema kad sjedi, a kad hoda, možda mrvicu, ne mogu to procjeniti, mislim da sva mala djeca inače imaju laganu lordozu. On ima tako tankički strukić, sve hlače mu padaju. Čula sam za jedan slučaj nedavno se dogodio, isto beba 10 mjeseci, MMC, neoperirana, nemoš vjerovat.
Moram ići.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma