-
znaš da ne znam zašto ima toliko spina tu kod nas, zbog rata ne sigurno, jer ga mi praktički nismo ni osjetili. iako se nedavno pričalo kako je istra prva po malignim i drugim bolestima. možda neke čudne vode...
ja sam pila folnu od prvog dana kad sam napravila test i vidjela da sam trudna. radili su mi i sve moguče pretrage, ali nisu našli ništa što bi moglo uzrokovati mmc. ja iskreno isto nisam ni pomišljala kako bi nešto moglo biti bebici dok sam bila trudna, jer prvo mi je djete ok, pa zašto nebi bilo i drugo. inače sam uvjek mislila da djecu s problemom dobiju stari roditelji. ja imam 29 godina, a vi curke???
Denči je rođena u ponedjeljak, a operirali su je u srijedu ujutro. Isto Miklić. sad ćemo u 5 mjesecu kod njega na kontrolu, i nadam se da ćemo provesti par dana u zg, jer inaće dođemo u zg, obavimo pregled i gibamo doma. tako sam umorna od toga.
sad, jedna stvar mi nije jasna. zadnji put kad smo bili na EMNG, doktor nam je rekao da joj je inervacija u lijevoj nozi skoro pa kao da je zdrava, desna nije, ali ona osjet nema. ja sam bila sigurna da ako se inervacija popravi, da će imati osjeta. ona nakon operacije nije nogice uopće micala. tek nakon desetak dana je počela, i to tako slabo da nisam bila sigurna da li miče ili mi se čini.
što se tiče operacije, ne znam da li sam već spomenula, ali vani, djeca s diagnozom se porađaju čim prije, u 7mj trudnoće, tako da oštećenje živaca bude što manje. kako sam sve prekopala na netu o tome, našla sam stranicu di su slike i tekst o jednom dečkiću kojeg su u 5mj trudnoće u maternici operirali, zatvorili mmc i pustili onda da dočeka termin. e, a kod nas......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma