-
Evo malo bedare, bila sam danas u Montessori u Malešnici, ravnateljicu nis vidla, kad je ona jako zaposlena, pa nas nije mogla ugurati u svoj raspored, pa smo razgovarali s jednom gospođom koja bi mogla biti njena tajnica. Reče žena ovako, ako i mislimo ići samo na tri sata, cijena je i dalje 1900 kn na mjesec, znači puna, a ako želimo opservaciju, a na to idu sva djeca s posebnim potrebama, da i ona koja imaju samo motoričke smetnje, to bi bilo 200 kn po satu (pričali smo o segregaciji, a evo i diskriminacije), a ako želite još i logopedske vježbe, to vam je još 80 kn ili 100 kn za vanjske klijente (to mi je rekla nakon što sam joj spomenula da sam ponjela nalaz psihologa i logopeda u kojem piše da je za redovni vrtić, ali ne i za logopedske vježbe, al nek ja znam cijenu). Rekla sam joj da je šteta što mi to nije ravnateljica rekla preko telefona kad smo bezuspješno pokušavali dogovoriti sastanak, pa me mogla poštedjeti uzaludnog dolaska. Zanima me jel' to što rade u skladu sa zakonom, ali kako je ova država svejedno Divlji zapad, ne bi niti koristilo da to znam, a i nek se time bave oni koji su plaćeni za to! Ne bi više kročila u taj vrtić da mi netko plati!
Sutra idem na Šalatu, isto Montessori, ako imaju isti sistem naplaćivanja, onda ćemo još pokušati u koji privatni vrtić časnih sestara kojih ima barem 7,8 u centru grada, a ako tamo bude previše lateksa ili čega već, našli smo igraonicu KOKO u Masarykovoj, koja ima uglavnom istu postavu djece u jutarnjim satima, 3 sata je 330 kn i čini mi se ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma