-
Sarajke help!!!
Cao drage moje.
Ja sam nova na rodi, do sada sam bila aktivna na mame i bebe, ali vidim da ovdje ima dosta sarajki pa sam htjela da se i ovdje ukljucim.
Kod mene, evo vec tri godine idiopatska (neobjasnjena) neplodnost.
radila sve nalaze (ukljucujuci i laparaskopiju) i sve ok (kuc-kuc), ali bebe NEMA!
sada sam, nakon laparaskopije napravila pauzu 6 mjeseci (po savjetu doktora-opusti se) , ali je vrijeme da krenem dalje. A dalje nemam gdje nego na IVF. a IVF bih htjela da ipak probam u sarajevu prvo. znam za sve vase savjete da ga ne radimo ovdje :shock: , ali ja jednostavno ne mogu da odsustvujem toliko od posla, a ne mogu vise ni da cekam. :?
pa sad, htjela bih da vas pitam-meh. ili kosevo (skratila sam ime doticnog doktora, jer ne znam da li smijem puno ime da napisem :/ )? kakva su vasa iskustva s koseva, zasto apsolutno preporucujete da se ne ide tamo? ja razmatram tu opciju ali ne bih da nesto pogrijesim. sorry sto sam oduzila, hvala unaprijed za odgovor
i nadam se da cete uskoro organizovati neku kaficu u sarajevu i da cu moci da vam se pridruzim jer zajedno smo jace.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma