-
Evo da se i ja pridruzim, potpisujem magdu u potpunosti jedino sto se Koseva tice nemam sta reci jer tamo nisam ni bila, na svu srecu. A sto se tice M., moj savjet ti je da bjezis sto dalje da nebi izgubila vrijeme i novac kao ja. Tri IVF oplodnje u 9 mjeseci, oko 10.000 KM, jedna lazna trudnoca a da ne pricam o stimulacijama i injekcijama napamet bez ikakvih nalaza, bitno je samo da se novac uzme. Oprema fuj, nemaju mogucnost zamrzavanja, embriji se vracaju nakon 48 sati a nekada i nakon 24 sata, to se meni desilo. Ma grozno, zato sto zapadnije to bolje, moj ti je savjet da ne trosis vrijeme i novac uzalud. Ja sam zahvaljujuci ovom forumu progledala i u Januaru ove godine otisla na IVF kliniku u Zagreb kod dr. Simunica, nisam potrosila nista vise novaca nego ovdje niti sam odsustovala sa posla duze nego ovdje, tako da to to ne treba plasiti, usluga je vrhunska kao i oprema a i osoblje. Zahvaljujuci njima ja za nekih15 do 20 dana treba da postanem mama jedne male djevojcice koja me upravo sada gura i podsjeca da je tu, i cini mi se da joj se zuri da izade. Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma