Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Maxi Cosi Carbio - novorođenče

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Maxi Cosi Carbio - novorođenče

Evo ja se spremam uskoro raskokodakati i snijeti svoje jaje pa smo danas montirali AS iz naslova da vidimo kak to ide, u njoj bu iz rodilišta izašla. Stavili smo ju na -5, fino s pojasem uglavili kak je nacrtano i...zbunj. Meni to izgleda preuspravno, ko da beba ful sjedi u tome. Je l' to samo moj blesavi dojam, radili smo sve po uputstvima?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Naslon mora biti pod kutem od 45 stupnjeva u odnosu na tlo. Je li pod tim kutem kad se postavi?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Maxi Cosi Carbio - novorođenče

Citiraj UdavDave prvotno napisa
    Evo ja se spremam uskoro raskokodakati i snijeti svoje jaje pa smo danas montirali AS iz naslova da vidimo kak to ide, u njoj bu iz rodilišta izašla. Stavili smo ju na -5, fino s pojasem uglavili kak je nacrtano i...zbunj. Meni to izgleda preuspravno, ko da beba ful sjedi u tome. Je l' to samo moj blesavi dojam, radili smo sve po uputstvima?
    nisu sva sjedala u automobilima pod istim kutem, tako da je kod nekih sjedala nužno podmetnuti nešto kako bi se dobio ispravan nagib sjedalice. provjeri kut i ako je veći od 45 stupnjeva probaj kompenzirati s nekom podlogom.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aha, znači ide podloga pa autosjedalica pa je onda fiksiram, dakle podloga je između sjedalice i sjedala od auta?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •