-
Redosljed rasta zubića
Molim iskusne mame da mi napišete da li su vašim bebicama zubići izrastali točno po redu, jedinice, dvojke......
Večaras sam uočila, iako nisam mogla dobro vidjeti, da su Ivanu izbili neki gornji zubići dalje od dvojkica koje već ima pa me zanima da li je to OK ili trebam odmah reagirati?
svima
-
Po knjizi koju ja imam ide ovak:
jedinice
dvojke
četvorke
trojke
petice
Za sad kod nas i ide tim redoslijedom
-
Osoblje foruma
-
Mateju su izrasle prvo donje jedinice pa donje dvojke pa gornje dvojke i onda gornje jedinice. Nakon toga su mu izrasle 3 četvorke i 1 trojka. Tek je prije par dana niknula i četvrta četvorka.
Dakle, ne baš po knjizi.
Glavno da rastu, a kojim redom je manje bitno.
-
Niki su prvo izrasle donje jedinice pa desna gornja dvojka i sad su provirile lijeva gornja dvojka i desna gornja jedinica.
-
kod nas - jedinice, četvorke, dvojke...
-
e kod nas je bilo zbrckano. . . prvo donja jedinica pa iznad nje gornja jedinica, pa druga donja jedinica pa onda druga gornja jedinica. . . .pa dvojke. . . pa cetvorke. . . trojku ima jednu. . . . redosljed nije bitan, a ni vrijeme izbijanja. Emi je prvi zubic izbio sa 11mj.
-
-
Cini mi se da ja imam biser: mojoj kikici je sa 24 mjeseca konacno narastao i posljednji zubic kojeg smo cekali: dvojka gore lijevo!
-
Da malo podignem temu - ima li koga u grupi cca 1-2god kome su izrasli kutnjaci prije trojki ? :?
Pedijatrica je danas gledala te kutnjake u totalnoj zbunjozi :/
-
La_mama, odgovor je "da": S. je gore dobila jedinice pa četvorke pa tek nakon dulje pauze dvojke, trojke se tek naziru
Dobro sam se iznenadila kad sam joj slučajno otkrila gornje četvorke :shock: dok smo vježbale prati zube.
-
Nama su p PS-u rasli: 1.,2.,4.,3. sada još čekamo petice. Ali npr. mojoj nećekinji nikad nije izašla jedna gornja dvojka skroz dok nije izašla trajna.
-
Ako sam dobro izbrojala, radi se o peticama. A izrasle su mu jedinice, čak ni sve dvojke i gore trojke. Hm :?
Valjda nije ništa ozbiljno, ako ni pedijatrica nije digla strku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma