-
Marivarin
dali netko zna dali na zacece moze utjecati to sto moj suprug pije marivarin (jer je imao emboliju pluca i tombozu noge)?
-
Mislim da to ne bi trebalo utjecati. To je antitrombinski lijek.
-
neznam ali u svakom slucaju sretno
-
Marivarin
znam da je antitrombinski lijek, ali on ujedno razrjedjuje krv, pa nas je strah dali to moze utjecati na valjanost sperme?!
-
Marivarin
Jer otkad smo poceli radit na bebi, dva puta mi se dogodilo da mi kasni i da je test pokazao da sam trudna, a dok bi docekala pregled ginekologa, u 6. tjednu bi dobila mengu, i to čudno, odnosno drugaciju nego inace. pocetak bi bio lagano krvarenje, cas ga ima cas ga nema, pa onda smedja-stara krv, sve usvemu trajala bi mi 9 dana, sto inace meni traje najvise 5-6 dana.
kad bi dosla na pregled kod ginekologa on nista nebi vidio, da je sve u redu, ne vidi se zuto tijelo.
inace on nezna sta bi mi reka za marivarin, nije s tim upoznat!
-
Marivarin
e da zaboravila sam reci da to idemo na drugo dijete. imamo vec curicu staru 1 god i 7 mjeseci. nju smo iz jednog jedinog pokusaja napravili, ali tada on nije pio marivarin, to se dogodilo poslije.
-
rozice, ja bih na tvojem mjestu nazvala prof. Igora Francetića na Rebru.
on je izvrstan klinički farmakolog i sigurno će ti znati objasniti sve što te zanima.
-
Marivarin
hvala ti na informaciji.
imas mozda broj? i dali ce on samo tako telefonski meni htjet reci to?
p.s. iz splita sam
-
Marivarin
samo da kazem da sma zvala dr. francetica na rebru, i rekao mi je da nema nikakve veze s zacecem to sto MM pije marivarin.
eto ako nekome, ne dao bog, bude trebalo!
-
marivarin
Ja sam čula od jednog dr. (flebolog) da majka ne bi smjela piti marivarin ako želi ostati trudna, odnosno drugim riječima da je štetno za fetus
-
Marivarin
to je istina da majka ne smije piti marivarin, jer to izaziva pobacaj (odnosno koliko sam ja cula prva tri i zadnja tri mjeseca nesmije piti), ali ako otac pije marivarin, to kako kaze dr. francetic nista ne utjece na zacetak i tijek trudnoce
-
Marivarin
Nikako da stignem i napisem poruku, ali evo samo da javim i zakljucim ovu temu, moze se ostati trudan ako suprug pije marivarin, to nema nikakvog utjecaja!
To vam sa sigurnoscu mogu potvrditi, jer SAM OSTALA TRUDNA, i to sam u 13.(+5) tjednu!
-
-
rozica - divno !! Čestitam :D
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma