-
aaa, sad kužim nesporazum! upalila mi se
napokon.
nije trebala zaustaviti pad otkucaja, nego ubrzati porod, u tome je bila poanta, da probamo izazvati porod dok se još može i izbjeći carski.
ja sam ustvari skužila da su neke cure odmah za carski čim se bilo što iskomplicira, samo sam htjela reći da bi o tome trebale razmisliti. to ipak spada u kategoriju teških operacija u medicini (ne mislim tu na oporavak, već moguće komplikacije itd, to će reći svaki liječnik, iako danas oni to izvode skoro rutinski). ja sam uvijek za to da pokušam dobiti porod, pa makar i ne na način na koji bih to inače željela.
slažem se i da su reakcije na drip individualne, iako vjerujem da je dio njih rezultat kombinacije dripa i spazmexa, tj. da ih ne bi bilo takvih da se odbiju ostali lijekovi (ima i o tome dosta po forumu), pa da se nekima carski čini bolje rješenje. kao što rekoh, meni je to zadnja opcija i nije mi žao "mučenja" koje mu prethodi ako mi je ono davalo šanse da ipak rodim (naravno, ne pod svaku cijenu).
znam da ću se u tome uvijek s jednim dijelom populacije složiti, s drugim razići, no to je tako, vjerujem da svako u svojoj situaciji odluči ono što mu se tada čini najboljim za bebu i sebe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma