Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: uši (vaši) u školi i vrtiću

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno uši (vaši) u školi i vrtiću

Sretnih nas. Pojavile se živinice u glavi naših prijatelja u školi gdje ide jedno, i vrtiću gdje ide drugo dijete. Mamice pustile djecu u park, i tek poslije rekle. Ja danas idem u potragu za Lice guard šamponom i sprejem. UUUUžasss

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako se pojave u našoj grupici prva ću ih dobiti ja jer će se neko dete očešati o mene dok čekam da mi u naručje dotrče moja pa će onda eventualno da pređu na B i M. Ja sam ti mamac za te gadosti. Poslednji put sam ih dobila sa punih 30 godina od mm-ove bratanice. Brrrrrr, katastrofa :/

Jasle smo inače preterali bez ijedne ali sad u vrtiću mi je nešto sumnjivo. Ima ih 30-oro u grupici pa ih izbegni ako možeš

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prije mjesec dana je i lara donijela iz vrtica te bestije i stvarno gadna stvar. bila je doma dok to nismo iskorijenili, a cak sam ju i osisala jer je imala dugu plavu kosu i nije se nista kuzilo

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ima vec da sam citala na zdravlju djece o usima (bilo mi interesantno ) pa znam da su cure spominjale neke elektricne cesljeve koji cuda rade. ak vam pomaze

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni pricala jedna prijeteljica da je to nju i malu jedino spasilo. mislim da kosta oko 300 kn. kod mene na otoku, naravno, u apoteci nemaju ali se da naruciti i preko net-a

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: uši (vaši) u školi i vrtiću

Citiraj mamalada prvotno napisa
    Mamice pustile djecu u park, i tek poslije rekle.
    I meni je jedno dijete u parku u subotu bilo sumnjivo... :/ Mali se stalno cesao, cesao po glavi, po vratu...Ali sam mislila (naivno) pa valjda ga ni bi pustili u park i na tobogan da ima uši...Izgleda da ipak bi

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

najgore je to "neznanje" roditelja. kad sam shvatila da je moja to dobila, svima koji su se igrali s njom sam rekla da obrate pozornost. pa to nije nis sramotno!!! to su "djecje radosti", i dokle god roditelji sute necemo ih se nikada rijesiti

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •